2019-12-15 01:22

Alina Gorghiu: Până și Dragnea are dreptul să spună prostii

 |  17:43
Alina Gorghiu: Până și Dragnea are dreptul să spună prostii

Legea defăimării propusă de președintele PSD, Liviu Dragnea a reaprins scandalul cu membrii partidului liberal. Co-președintele PNL, Alina Gorghiu acuză pesediștii că nu înțeleg nimic din democrație.

"Încă o dată se dovedește că PSD nu înțelege democrația. Apelul la justiție echivalează pentru dl Dragnea cu o acțiune a unui grup infracțional. În pesedism, partidele nu au dreptul de a contesta legi în instanță, iar dreptatea se face la sediul PSD. În pesedism, nu există diferențe de opinie, dreptul la vot și dreptul la liberă exprimare. În pesedism, votanții cu vederi democrate sunt un mare grup infracțional.

În orice caz, dl Dragnea ar trebui să ne mulțumească pentru că l-am determinat să renunțe la aberațiile din legea antidefăimării, deoarece îl apărăm și pe domnia sa în fața propriilor declarații. În democrație chiar și dl Dragnea trebuie să aibă dreptul de a spune prostii. " notează Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Legea lui Liviu de la Teleorman Boierul, tot boier şi cu un picior în puşcărie. Cu puţin înainte de primul termen în apelul din Dosarul “Referendumul”, în care până acum a luat doar un an cu suspendare, pe Liviu Dragnea l-a trecut proiectul Legii privind promovarea demnităţii umane şi toleranţei faţă de diferenţele de grup, care prevede amenzi de 60.000 lei
29 Sep 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray