2020-08-10 08:27

Alina Gorghiu: Poziţia de forţă a ministrului Muncii, nepermisă

 |  07:59
Alina Gorghiu: Poziţia de forţă a ministrului Muncii, nepermisă

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marţi seara, în cadrul unei emisiuni la TVR, că "poziţia de forţă" a ministrului Muncii, Ana Costea, este nepermisă. Aceasta a ţinut să precizeze că premierul Dacian Cioloş ar trebui să-şi reconsidere atitudinea faţă de acest ministru.

"Când o decizie de genul unei ordonanţe care să ajusteze salariile în domeniul bugetar este discutată la nivel de Guvern, la nivel de prim-ministru, când ea trebuie dezbătută în urma unei decizii luate la nivel de Guvern, cu toţi partenerii sociali, atunci tu, ministru, te apuci să comunici de pe poziţii de forţă? Dacă ordonanţa nu va fi retrasă, mâine îţi retragi tu ambasadele şi îţi dai demisia. Mi se pare o poziţie de forţă nepermisă şi ori îşi reconsideră primul ministru atitudinea faţă de acest ministru, ori primul ministru îşi va pierde din autoritate", a afirmat Alina Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a susţinut că premierul Dacian Cioloş a fost avertizat că salarizarea bugetarilor este "o castană fierbinte" în curtea sa.

"În momentul în care ministrul stă la masă cu sindicatele şi atitudinea ministrului este <<sunt de acord sută la sută cu dumneavoastră>> (...) şi spui că mâine îţi dai demisia dacă nu se retrage ordonanţa, punând un guvern din care tu faci parte, care te-a învestit cu încrederea lui, punându-l în faţa unei asemenea poziţii de forţă, ultimatum, cred că nu e corect faţă de nimeni", a precizat Alina Gorghiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-13Parerea ta...

ANONIM
13 Apr 2016

PENTRU CA POLITICA ESTE O MARE CURVA CONSIDERAM CA E OBLIGATORIU CA TOATE CIOCIOLINELE DIN SISTEMUL POLITIC ROMANESC SA FACA PARTE DOAR DINTR-UN SINGUR PARTID POLITIC a carui platforma sa fie aparata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz