2020-08-09 12:57

Alina Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în Bucureşti

 |  07:36
Alina Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în Bucureşti

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că PSD are „o lipsă de resurse umane credibile” în Bucureşti, motiv pentru care nu şi-a desemnat candidaţii pentru sectoarele Capitalei.

„Eu aș miza pe o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, pe București. Eu m-aș simți jignită în locul domnului Dragnea dacă trei foști miniștri — pe care partidul meu i-a susținut într-un cabinet și le-a dat girul și i-a purtat pe brațe într-o funcție de demnitate publică — mi-ar spune ''nu'' cu atâta seninătate și nu s-ar angaja într-o competiție (...) în care partidul are nevoie de ei", afirmat Alina Gorghiu, întrebată de ce crede că PSD nu și-a desemnat până în prezent candidații pentru București.

Copreşedintele PNL consideră că este "complet deplasat" pentru un partid să își nominalizeze candidații în apropierea termenului de depunere a listelor electorale.

"Un partid politic se pregătește serios pentru alegeri și arată că este un partid serios în fața electoratului când vine cu oferta electorală din timp", a completat Alina Gorghiu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz