2020-01-24 12:30

Alina Gorghiu: PSD refuză să poarte un dialog civilizat. Nu se împacă cu democraţia

 |  09:45
Alina Gorghiu: PSD refuză să poarte un dialog civilizat. Nu se împacă cu democraţia

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a precizat, vineri, că PSD refuză să poarte un dialog civilizat despre cum s-ar putea face alegerea primarilor mai democratică, în condiţiile în care social-democraţii „nu se vor împăca niciodată cu democrația”.

"PSD refuză să poarte un dialog civilizat despre cum putem face alegerea primarilor mai democratică. Ei nu se vor împăca niciodată cu democrația. PSD poate funcționa doar într-un sistem în care: pot să suspende legea ca să racoleze sute de primari înaintea alegerilor prezidențiale, își permit să suspende dreptul la vot al cetățenilor — cum au procedat în cazul scrutinului din diaspora și în cazul alegerilor parțiale de pe teritoriul țării, pe care au refuzat să le organizeze, doar ei pot modifica legislația electorală cu mai puțin de 3 luni înainte de alegeri — așa cum au procedat în 2008", a scris Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Copreședintele PNL a mai spus că social-democraţii au susținut în trecut alegerea primarilor în două tururi.

"Pot să țină discursuri sfâșietoare în favoarea votului în două tururi, pentru ca, după 5 ani, să apere cu înverșunare votul într-un singur tur, pot să decreteze că alegerile în două tururi sunt un lucru rău, doar pentru că turul doi le-a adus înfrângerea la prezidențiale și o traumă electorală", a precizat Alina Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-29Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2016

CIOCILINELE TREBUIE SA STEA IN FATA POLITICIENILOR DOAR NOAPTEA CAND SANT BETI.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray