2019-12-12 14:05

Alina Gorghiu: Puneţi presiune pentru legea votului prin corespondenţă

 |  17:56
Alina Gorghiu: Puneţi presiune pentru legea votului prin corespondenţă

Votul prin corespondenţă a revenit în atenţia liberalilor. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, marţi, deputaţilor liberali că la începutul lunii noiembrie vrea să fie publicată în Monitorul Oficial legea votului prin corespondenţă.

"În această sesiune o să avem proiectul legat de votul prin corespondenţă care este proiectul nostru de suflet şi nu cred că există un parlamentar PNL care să nu fi vorbit îndelung de el. Am sesizat o nuanţă din partea PSD care se pare că acum are disponibilitatea de a discuta de el. Sper că toată lumea înţelege că începtutul lunii noiembrie înseamnă o dată pentru publicarea Monitorul Oficial al acestei legi. Vă rog să puneţi presiune pe fiecare parlamentar, aşa cum ne-am luat angajamentul în campania electorală că vom promova această lege, o să o facem”, a menţionat Gorghiu, citată de Mediafax.

Ea a arătat că proiectul Codului Fiscal va trece joi de Camera Deputaţilor şi va fi promulgat, proiectul fiind un compromis între ideea de relaxare fiscală şi ideea de macrostabilitate.

"Să nu uităm că PNL este cel mai mare partid de opoziţie de pe scena politică şi are responsabilitatea de a taxa orice derapaj al PSD, să creem un echilibru între instituţiile statului şi să păstrăm parteneriatul instituţional cu preşedintele", le-a mai spus Gorghiu deputaţilor PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray