2020-05-29 03:42

Alina Gorghiu s-a enervat din nou în trafic

 |  18:21
Alina Gorghiu s-a enervat din nou în trafic

Alina Gorghiu a rămas blocată în trafic pe centură. Co-preşedintele PNL a plecat miercuri intr-o deplasare prin tara pentru a vizita organizatiile PNL din Mehedinti, Caras-Severin si Maramureş.

"O sa ziceti la un moment dat ca am ceva cu Ponta. N-am nimic cu Ponta, n-am nimic nici cu CNADNR-ul. Insa un vionvat trebuie sa existe ca de o ora si jumatate stau pe amarata asta de centura a Bucurestiului care e praf si pulbere. Si credeti-ma ca orice bucurestean, orice om care trece pe aici in tranzit si ramane blocat in trafic cu orele ar prefera sa vada o centura normala si sa voteze Guvernul ala si 10 ani la rand - primul Guvern care va pune biciul pe CNADNR si sa faca centura asta", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea a criticat si alte neajunsuri in privinta infrastructurii ale Guvernului Ponta.

"Până duminică voi vizita organizațiile județene ale PNL din Mehedinți, Caraș-Severin și Maramureș. În drum spre autostradă, am parcurs 10 kilometri în mai mult de o oră. Nici radare nu pot fi amplasate, ca să fac o glumă pe seama mea. Revenind într-un registru serios, Capitala României, cel mai mare oraș al țării, nu are încă o șosea de centură, după 25 de ani în economie de piață. Autostrada Sibiu-Orăștie se surpă, după ce a fost inaugurată prematur, în scop electoral, de Guvernul României. Sub actuala administrație centrală nu s-a finalizat nici măcar un kilometru de autostradă contractat în acest mandat. Acestea sunt realitățile pe care PSD nu le prezintă și care mențin România subdezvoltată."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-14Parerea ta...

OVIDIU PETRESCU
15 Oct 2015

starea drumurilor este rezultatul politicii "de centura" practicata de demagogii din toate partidele din ultimii 25 de ani si din care si cucoana de mai sus face parte.asteptam propuneri concrete din partea miilor de specialisti care asteapta la rand in spatele domniei sale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine