2019-10-15 16:44

Alina Gorghiu SARE LA GÂTUL lui Dragnea: ”E zi de zi mai obscen”

 |  16:42
Alina Gorghiu SARE LA GÂTUL lui Dragnea: ”E zi de zi mai obscen”

Fosta șefă a liberalilor, Alina Gorghiu, critică modul în care Guvernul, cu intervenția permanentă a lui Liviu Dragnea, a făcut bugetul pentru anul viitor. Gorghiu salută scrisoarea trimisă de Iohannis, joi după amiază, premierului Grindeanu.

”Spectacolul dat de Liviu Dragnea, victima absolută, omul care pare că nu a înțeles că a câștigat alegerile și trebuie să se comporte ca atare, e zi de zi mai obscen.

Însă ce pare să nu deranjeze pe nimeni din PSD-ALDE, este ingerința permanentă a lui Liviu Dragnea în treburile Guvernului. Avocatul Poporului, care face tumbe zilnice pentru PSD, chiar nu simte că ar trebui să se autosesizeze?!

I-a dat ordin doamnei de la Interne să retragă jandarmii de la sediul PSD, iar doamna s-a conformat. Nu-i convine proiectul de buget, îl modifică la partid, și nu în ședințe la Guvern. Prezența șefilor de instituții, cu care zice domnul Dragnea că a negociat bugetele prin cotloanele socialiste, inclusiv bugetele din domeniul securității sau sistemul judiciar, chiar se justifică?!

Sau domnul Dragnea intră cu bocancii în activitatea Executivului doar pentru că poate și nimeni nu-i spune ”până aici”?! De aceea ai nevoie de o insituție în România care să mai și sesizeze genul acesta de abuz.

Și că tot vorbim de buget, e clar că e nevoie de explicații, ca să nu ajungem intr-o înfundătură din care să nu știm să mai ieșim. Florin Cîțu, ca specialist, spune că există suspiciuni că instituţia Comisia Naţională de Prognoză (CNP) a comis o ilegalitate pentru ca PSD şi Guvernul să poată justifica bugetul pe 2017.

În acest context solicitarea Președintelui cu privire la buget e una normală, nu ne mai putem juca la infinit spunând una în campanie și pe la partenerii strategici când ii vizitam, și, belea, punem în scris altceva când facem bugetul”, scrie Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26

In legatura cu acest articol...

Iohannis i-a trimis o SCRISOARE lui Grindeanu. De ce îl critică
Parerea ta...

NESIMțIRE
26 Ian 2017

DAR DE LUNGIME CE ZICI ???? DUPA MIMICA SE PARE CA ITI PLACE CE VEZI ASAZIS OBSCEN !!!! DACA POFTESTI DE CE NU SERVESTI ??? OLTEANU NU TE VEDE ...E ACASA LA EL
CUCUVEAUA MOV
26 Ian 2017

Alinuța pe banii cui te a i dus la Bruxelles???? Te rugam sa declari public și să arăți facturile respective ....DAR CELE REALE ,DACA EXISTA ???!!!!
CUCUVEAUA MOV
26 Ian 2017

Alinuța pe banii cui te a i dus la Bruxelles???? Te rugam sa declari public și să arăți facturile respective ....DAR CELE REALE ,DACA EXISTA ???!!!!
REPEDE VALY
27 Ian 2017

Tu de cate ori apari esto obscena curva nesimtita Dute dracului cu tot cu plavanul tau SUNTETI RAI SI OBRAZNICI pLAVANUL TREBUE SA DEA SOCOTEALA IN FATA PARLAMENTULUI PENTRU CASE SI COPII VANDUTI NESIMTITILOR
TRESTIANU RELU
27 Ian 2017

Vipera nu poate pana nu si arata coltii Ce te intereseaza ce ordin a dat ? mai bine uita te in porcaria voastra de pnl ATI REUSIT SA L DISRUGETI DOAR CU RAUTATEA NEMARGINITA A TA SI A GROFULUI VOSTRU PRESEDINTE DE TARA SI SEFUL PNL ULUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray