2020-07-06 20:45

Alina Gorghiu, SFAT pentru Ciolacu: ”Trageți o liniuță peste Teodorovici!”

 |  23:10
Alina Gorghiu, SFAT pentru Ciolacu: ”Trageți o liniuță peste Teodorovici!”

Senatorul PNL, Alina Gorghiu i-a cerut președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, „să tragă o liniuță peste numele lui Teodorovici”, ca replică la ultima ieșire controversată a lui Orlando Teodorovici la adresa ministrului Finanțelor, Florin Câțu.

„Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid. Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns. Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici?”, a declarat Gorghiu, într-o postare publicată pe Facebook.

Gorghiu a adăugat că „nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor”.

„Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capăt?”, se arată în postarea lui Gorghiu.

Luni, pe holurile Parlamentului, după adoptarea, în Senat a unei moțiuni simple împotriva ministrului Finanțelor, Florin Câțu, Eugen Teodorovici a fost surprins în timp ce trecea prin spatele lui Câțu (care dădea o declarație presei), căruia i-a transmis: „Trage o liniuță la Guvern!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-10Parerea ta...

PARAIPAN
11 Dec 2019

Alinuța.....tu cate liniuțe ai tras cu Olteanu ??.... ASTA E ...ai spalat.ocu apa călduță si este ca nou nouță....ptr urmatorii...pana s.a pacalit unul....hahaha
KATY
11 Dec 2019

pentru alina Gorgiu. Va rog incetati culiniutele pentru Eugen Teodorovici, va rog sa va amintiti de cate ori domnul Catu l-a jignit pe domnull teodorovici pana acum, Nu credeti ca domnul catu trebuie sa-si ia revansa. Dupa mine , si din cate am urmarit pana acum Eugen Teodorovici este cel mai buna ministru de finante de ultimiii 20 de ani, el a reusit sa asigure cheltuielile bugetare pentru toate institutiile bugetare fara greseli, fara niciuo obiectie. Eugen Teodorovici in calitatea de Ministrul Fondurilor Europene cand a fost in Guvernul Ponta,a salvat de la reziliere toate fondurile europene de la Ministerul Dezvoltartii unde Elena Udrea facuse o serie de nereguli. Va rog putin respect pentru acest om care a facut lucruri bune pentru tara asta. Sa-l vedem de domnul Catu de ce este in stare, si dupa aceeea vorbim, nu avem nimic cu d-lui dar sa treaca la treaba, sa nu mai critice pe nimieni sa se descurce.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz