2019-10-16 03:36

Alina Gorghiu, un nou SCENARIU: ”Nu cred că se termină CIRCUL”

 |  22:36
Alina Gorghiu, un nou SCENARIU: ”Nu cred că se termină CIRCUL”

Senatorul PNL, Alina Gorghiu consideră că e nevoie de alegeri anticipate, pentru că acest ”circ politic” nu se va finaliza odată cu desemnarea unui nou premier din partea PSD. Gorghiu este de părere, însă, că președintele Iohannis o va numi pe Viorica Dăncilă.

”Un gest rezonabil din partea PSD ar fi sa se retraga de la guvernare, confirmand regula cu premierul din sase in sase luni, alegerile anticipate ar fi binevenite, nu vad sa se finalizeze circul nici macar prin desemnarea unui premier psd, presedintele va vrea sa puna punct circului de pe scena politica.

Ar fi stupid sa fiu multumita doar pentru ca e o femeie, nu vorbim despre gen, vorbim despre proiectele ei politice, dl Orban nu comporta comparatie cu dna Dancila.

Constitutional, Iohannis nu are motive sa o respinga pe dna Dancila” a declarat Alina Gorghiu la TVR 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

UN ING. NEDUMERIT
17 Ian 2018

Numirea si investirea acelei persoane ca PM, este un gest total gresit,fiind echiv. cu pierdera iremediabila a credibilitatii, care o mai are stimatul domn Pres. K. Johannis.
UN INGINER LEVST
17 Ian 2018

Dar de ce este gresit O VREI PE GORGONA LA PALATUL VICTORIA ?cE SA FACA ACOLO SA BEA PIPI DIN ORA IN ORA?
TE INCHINI
21 Ian 2018

CURVA DE 2 BANI CARE STRICI CASNICII ,BAGABOANTA PROASTA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Ian 2018

toata politica si partidele de dupa lovitura de stat din 2decembrie sunt un circ si o mare tiganie...psD egal PNL egal pMP....UDREA egal GORGHIU egal BICA egal CRiNUTA egal CURVE SPURCATE Si LA Cur SI LA GURA....aceste curve sunt papusarite de securistii lui Magureanu-ILIESCU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray