2020-06-05 10:27

Ambasada Suediei, IRONII pe Instagram la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Orice om îi este teamă de o înfrângere”

 |  17:24
Ambasada Suediei, IRONII pe Instagram la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Orice om îi este teamă de o înfrângere”

Ambasada Suediei la Bucureşti o ironizează pe Viorica Dăncilă pe Instagram. Înainte de meciul de fotbal dintre Olanda şi Suedia, de la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin 2019. Angajaţii Ambasadei Suediei au scris, în contextul unui pariu între ei, că ”orice om îi e teamă de o înfrângere”.

În peroada 7 iunie – 7 iulie s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Fotbal pentru Femei, găzduit de Franţa. În faza grupelor, echipa Suediei a terminat pe locul secund, fiind învinsă doar de naţionala Statelor Unite ale Americii. În următoarea etapă suedezele au învins ehipa Canadei, iar în sferturile de finală, naţionala Suediei a învins-o pe cea a Germaniei, ajungând în semifinale, unde a întâlnit selecţionata Olandei, citeaza Mediafax.

Înainte de partidă, angajaţii Ambasadei Suediei la Bucureşti au pus pariu cu cei ai Ambasadei Olandei la Bucureşti, primii cerând o navetă cu bere. Cei din urmă au dorit câteva platouri cu chifteluţe suedeze. Pariul a fost pierdut de Ambasada Suediei, după ce meciul s-a încheiat 1-0 în favoarea Olandei.

”Am ridicat chifteluţele şi le-am livrat personal colegilor de la Ambasada Olandei. Până la urmă, norocul ne-a surâs şi am câştigat finala mică împotriva naţinalei Angliei. Din păcate n-am mai pus niciun pariu cu Ambasada Regatului Unit pentru că orice om îi e teamă de înfrângere (...)”, au scris postat angajaţii misiunii diplomatice suedeze pe Instagram, ironizând-o astfel pe Viorica Dăncilă.

Totul a pornit în urma unei declaraţii pe care premierul Dăncilă a făcut-o în luna mai. Ea a fost întrebată de jurnalişti dacă îi este frică de ”o plângere penală”, ea răspunzându-le că ”orice om îi este teamă de o plângere penală”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

MARA
25 Iul 2019

nu-mi place dancila dar ambasadele staine au ajuns sa-si bata joc de noi in propria noastra tara si noi le permitem.si mai grav e ca se imlplica si in problemele interne ale romanilor si cei care ar trebui sa-i puna la punct tac ca lasii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine