2020-02-18 21:16

Ambasadorii propuşi de preşedintele Klaus Iohannis, audiaţi în Parlament

 |  11:50
Ambasadorii propuşi de preşedintele Klaus Iohannis, audiaţi în Parlament

Comisiile pentru politică externă ale Camerei Deputaților și Senatului s-au reunit, marți, pentru audierea ambasadorilor propuşi de preşedintele Klaus Iohannis. Printre aceştia se numără Emil Hurezeanu - nominalizat pentru postul de ambasador în Germania, George Maior - pentru postul de ambasador în SUA şi Adrian Cioroianu - propus pentru postul de ambasador, Delegat permanent pe lângă UNESCO.

De asemenea, Comisiile de specialitate din Parlament îi vor mai audia pe Ion Jinga — ambasador și reprezentant permanent pe lângă Oficiul ONU, Carmen Liliana Podgorean — ambasador în Republica Argentina și Republica Paraguay, Cristian Tudor — Qatar, Adrian Davidoiu — ambasador în Regatul Norvegiei, Iulian Buga — Suedia.

Președintele Comisiei de politică externă din Senat, Petru Filip, a propus ca marți să fie audiați George Maior, Emil Hurezeanu, Adrian Cioroianu, Ion Jinga, Iulian Buga, iar miercuri să continue audierile cu Carmen Liliana Podgorean, Cristian Tudor și Adrian Davidoiu.

Deputatul minorităților naționale Ovidiu Ganț și liberalul Vlad Nistor au precizat că este nepoliticos ca o parte dintre ambasadori să fie audiați marți, iar o parte miercuri.

Astfel, Comisiile reunite au decis, în final, ca toți ambasadorii să fie audiați în cursul zilei de marți, cu o pauză de la 12.30 la 14.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine