2020-08-04 21:14

Ambasadorii României la Londra și Berlin, plătiți mai bine decât IOHANNIS

 |  12:56
Ambasadorii României la Londra și Berlin, plătiți mai bine decât IOHANNIS

Scandalul privind aglomerațiile de la secțiile de votare din străinătate, la alegerile europarlamentare din 26 mai, a generat reacții foarte dure din partea românilor din străinătate, considerându-se că ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, este principalul vinovat, dar și că ambasadorii din țările respective au o parte din vină în gestionarea defectuoasă a alegerilor din străinătate.

Printre ambasadorii care au fost acuzați că au „pus” umărul la cozile uriașe din străinătate se numără și doi ambasadori garantați și sustinuți de președintele Klaus Iohannis. Este vorba de ambasadorul României în Germania - Emil Hurezeanu, și cel din Marea Britanie - Dan Mihalache. Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că, potrivit ultimelor declarații de avere, cei doi ambasadori, de la Londra și Berlin, încasează lunar peste 4.000 de euro, adică ceva mai mult decât suma de care beneficiază președintele Klaus Iohannis, remunerat cu circa 3.100 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BONTON
10 Iun 2019

,,OMUL DE PAIE''nu merita nici cei 3000de euro cat primeste avand in vedere ce ins gaunos ,ce javra vanduta este pentru romani pentru Romania Acesta si Basescu chioru ar trebui de urgenta spanzurati ca tradatori de tara
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz