2020-08-07 00:24

Ambasadorul George Maior, precizări despre includerea în programul Visa Waiver

 |  12:47
Ambasadorul George Maior, precizări despre includerea în programul Visa Waiver

Ambasadorul României în Statele Unite (SUA), George Maior, a declarat, luni, că includerea în programul Visa Waiver este un obiectiv pe care România îl va aborda la nivelul Congresului SUA, procesul urmând să fie reluat "intensiv" din luna ianuarie a anului viitor.

În ceea ce priveşte ridicarea vizelor pentru cetățenii români în Canada, George Maior a spus că acest obiectiv va fi rezultatul unui "proces gradual".

"În privința (ridicării vizelor — n.r.) Statelor Unite, este și va rămâne un obiectiv pe care îl abordăm la nivelul Congresului", a subiniat ambasadorul.

George Maior a mai afirmat că, "din păcate, la nivel de Congres, va exista, în această toamnă, o reticență față de programul Visa Waiver din perspectiva statelor care doresc să adere la acesta".

"Așteptăm rezultatul alegerilor. Vom relua foarte intensiv din ianuarie, când și Congresul va avea altă configurație", a subliniat ambasadorul României în SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-29Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
29 Aug 2016

HA BA , CA AI FURAT DESTUL . SIMA STIE DE TINE SI MAFIA TA . BRAVO LA FEL CA DOMNITORUL CANTACUZINO AI PLECAT CU DOCUMENTE SI ISTORIA LA MOSCOVA DE PESTE OCEAN .ADICA TRADATOR . MAI TRAGE 10 ANI DE SFOARA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz