2019-07-24 09:57

Ambasadorul Hans Klemm spune că “are încredere deplină în DNA şi în conducerea sa”

 |  14:23
Ambasadorul Hans Klemm spune că “are încredere deplină în DNA şi în conducerea sa”

Ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat, sâmbătă, că în cadrul Parteneriatului Strategic dintre SUA şi România sunt realizate destule lucruri bune, precizând, totodată, că are "încredere deplină" în DNA şi în conducerea sa.

Reacția oficialului a venit după ce a fost întrebat care este părerea sa despre acțiunea recentă a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, care a declanşat în zadar procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. "Facem multe lucruri în cadrul Parteneriatului nostru strategic, iar o zonă specifică în care desfăşurăm o activitate foarte bună este în domeniul autorităţilor pentru aplicarea legilor. Procurorii români şi americani şi agenţiile pentru aplicarea legilor în general s-au bucurat de o colaborare foarte, foarte bună. Şi acest lucru ne permite ca împreună să combatem terorismul, să combatem infracţiunile din domeniul cibernetic, să combatem traficul de persoane, să combatem crima organizată şi să combatem corupţia. Am putut să facem acest lucru doar datorită unui foarte bun leadership care există în instituţiile româneşti pentru aplicarea legilor şi în rândul procurorilor români. Astfel că noi avem o încredere deplină în, de exemplu, Direcţia Naţională Anticorupţie şi în conducerea sa", a declarat Klemm, cel care a participat, sâmbătă, la evenimentul "Women of Romania 2018". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2018

mister KLEMM..o intrebare as avea..DOSARUL EADS este CORUPTIE??????sau SPAGA OFICIALA catre POLITICIENII DiN DIVERSE TARI........si o intrebare ajutatoare...Ce o sa faceti daca o sa aflati ca asazisa "CORUPTIE" este de fapt o OPERATIUNE A SERVICIILOR SECRETE de la BUCURESTI in colaborare cu ALTE SERVICII si diverse MULTINATIONALE care sunt de fapt TOT NISTE SERVICII ale ALTCUIVA>>>>>>Cum e posibil ca un anumit GRUp iNFRACTIoNAL de persoane VIP sa fie implicate in TOATE ESCROCHEriilE de dupa 1990 incepand cu ace,brice,si carice prin PANAMA si MoNACo....si terminand cuIMOBILIARE,FALIMENTE BANCARE, AVIOANE DE LUPTA si ARMAMENT DE TOATE FELURILE Si de fapt multi dintre ei nici macar nu se exprima coerent in limba romana SuNT AGRAMATI..RETARDATI...vezi personajul ultra-scarbos piNALTI sau altii ca el de prin dosarele de MEGA-CORUPTIE si MAFIE POLITICA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray