2020-07-11 00:16

Ambasadorul SUA la București, Adrian ZUCKERMAN: „Corupţia endemică a blocat evoluţia României la nivelul de acum!”

 |  09:59
Ambasadorul SUA la București, Adrian ZUCKERMAN: „Corupţia endemică a blocat evoluţia României la nivelul de acum!”

Ambasadorul SUA la Bucureşti Zuckerman afirmă, într-un interviu pentru „Ziarul de Iaşi”, că principalul lucru care ar trebui făcut pentru ca economia românească să se dezvolte este eliminarea acestei culturi de corupţie endemică ce a blocat evoluţia ţării.

„Principalul lucru care ar trebui făcut pentru ca economia românească să se dezvolte este eliminarea acestei culturi de corupţie endemică ce a blocat evoluţia ţării la nivelul de acum. Poate să mai înainteze puţin, dar ca să facă paşi mari trebuie să fie eliminată această corupţie”, a declarat Zuckerman într-un interviu pentru „Ziarul de Iaşi”.

Ambasadorul american a relatat că a scris un articol în care a subliniat că România are un potenţial enorm, pe care el îşi doreşte să-l dezvolte, să devină una dintre cele mai puternice ţări din punct de vedere economic în Europa, el argumentând că „România are gaz în Marea Neagră, are petrol, are minerale, are o populaţie educată – s-a făcut un centru de tehnologie la Cluj care este unul dintre cele mai bune din Europa”.

România „are un potenţial atât de mare care nu e exploatat şi e ţinut înapoi de această cultură a corupţiei, care trebuie să fie eliminată”, a conchis diplomatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-26Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
26 Ian 2020

corect asa este.Dar coruptia "romaneasca" a fost sprijinita de profitorii si mafiotii din tot felul de tari "prietene" care au profitat de spalatoria banilor furati din Romania.Se stie cine sunt asa ca n-are rost sa mai spun si eu,de aia exista DNA si alte sisteme anticoruptie.De ce inca mai avem mafioti protejati politic?cine mai are nevoie de ei si pentru ce?Asta ar trebui sa ne spuna ambasadorul,de ce unii sunt ajutati de servicii secrete "prietene" ca sa fuga in tot felul de tari cand sunt cautati de DNA?
VIPERA
26 Ian 2020

Ar trebui sa începem cu începutul : Bugetarul care primește unul dintre cele mai mari sporuri 3000 se lei pentru "lucru în condiții vătămătoare" este secretarul general al Camerei Deputaților.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz