2020-06-01 15:25

Ana Birchall îi acuză pe Dragnea și Toader de lipsă de RESPONSABILITATE în cazul MCV

 |  17:51
Ana Birchall îi acuză pe Dragnea și Toader de lipsă de RESPONSABILITATE în cazul MCV

Ana Birchall s-a întâlnit astăzi cu echipa de specialişti în justiţie de la Comisia Europeană pentru discuţii privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare. Ministrul Justiţiei a sugerat că abordarea de la minister în perioada lui Tudorel Toader şi Liviu Dragnea era lipsită de profesionalism şi responsabilitate.

„Am avut întâlnire cu reprezentanţii Comisiei pe MCV. Vreau să vă spun din capul locului că a fost o întâlnire foarte bună. Am reluat dialogul, spun eu, pe bază de profesionalism, responsabilitate, transparenţă, lucru care a fost salutat şi noi la rândul nostru am salutat prestanţa colegilor de la Bruxelles”, a declarat Birchall la Ministerul Justiţiei.

„Ridicarea MCV-ului depinde doar de noi”, a mai spus ministrul Justiţiei, declaraţie care contrastează puternic cu abordarea lui Liviu Dragnea pe acest subiect.

Experţii europeni în justiţie au început misiunea de evaluare a României. Raportul despre starea justiţiei, pe care îl vor întocmi la finalul vizitei va fi important în luarea deciziei, dacă România rămâne sau nu sub monitorizare MCV. Echipa de specialişti s-a văzut în această dimineaţă cu ministrul Justiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-02

In legatura cu acest articol...

Primar PSD cere ca românii din DIASPORĂ să nu aibă drept de VOT la alegeri

UPDATE: S-a AFLAT! Când vor avea loc ALEGERILE prezidențiale

ULTIMA ORĂ: Primarul și viceprimarul din Bacău, trimiși în JUDECATĂ de DNA

Cine ar putea fi noul ministru de Interne
Parerea ta...

DREPTATE SI ONOARE
02 Iul 2019

Ana Birchall democrata din casa de judecata încearcă sa obțină Deșeuri, fraude și abuzuri ? Munca inteligenta nu este rea si merita lăudată aceasta inițiativa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine