2020-04-03 20:59

Ana Birchall părăsește Ministerul Justiției cu fruntea sus: Am asigurat domnia legii

 |  10:51
Ana Birchall părăsește Ministerul Justiției cu fruntea sus: Am asigurat domnia legii

Fostul ministru al Justiției Ana Birchall, a declarat că pleacă de la conducerea ministerului „cu fruntea sus” asta pentru că a instalat „domnia legii” deși de-a lungul timpului acestă instiuție a fost de multe ori supusă unor anumite presiuni și interese.

„Eu pot să vă spun că plec din fruntea Ministerului Justiției cu fruntea sus, cu credința că nu am făcut altceva decât să respect jurământul . Nu am facut altceva decât să asigurăm  funcționarea ministerului. Aseară am semnat mai multe acte normative având în vedere plecarea. Cred eu că am asigurat o bună funcționare a ministerului Justiției, dar și a instituțiilor cu care am colaborat,” a declarat Ana Birchall.

Nu în ultimul rând, fostul ministru al Justiției susține de asemenea că și-a îndeplinit datoria față de românii care au investit încredere în ea.

„De-a lungul timpului, am câștigat și procese. Am câștigat în ceea ce privește procedura cu Popovici. Mi-am îndeplinit datoria față de românii care au investit încredere în mine pentru ca deși Ministerul Justiției a fost sub asediu, sub presiuni, interese, am asigurat domnia legii”, a spus Ana Birchall, fostul ministru al Justiției.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

APLAUZE NOASTRE
05 Noi 2019

Ana Birchall părăsește Ministerul Justiției cu fruntea sus este foarte adevarat a fost si este o adevărată luptătoare .
PARAIPAN
05 Noi 2019

Sictir javră....mergi la geoana sa il relaxezi...NUMAI ptr adta esti buna...poate l.ai "masat" si pe sterp
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine