2019-08-19 05:39

Andronescu insistă! Liviu DRAGNEA să DEMISIONEZE: Poate fi o soluţie de maturitate politică

 |  11:17
Andronescu insistă! Liviu DRAGNEA să DEMISIONEZE: Poate fi o soluţie de maturitate politică

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și fost lider al PSD București, insistă că Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate și să se retragă din fruntea Partidului Social Democrat. "Poate fi o soluţie de maturitate politică”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi 24.

"Asta (demisia lui Liviu Dragnea – n.r.) poate fi soluţie de maturitate politică. Nu spun asta pentru că îl urăsc sau pentru că îmi e nesuferit, ci, pentru că, în acest moment trebuie salvată guvernarea ţării şi salvat partidul. Am văzut un sondaj, dacă rezultatele sunt adevărate, PSD a ajuns la 25%. E inacceptabil după un an şi jumătate. De la 45% la 25% e mult prea mult. Ceva ne-a adus aici, ceva sau cineva. Fără îndoială PSD a avut guverne mult mai performante. Şi acum poate face cel puţin trei guverne performante. Putem avea un premier mai bun", a declarat Ecaterina Andronescu la DIGI24.

Andronescu a completat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din martie, de la congresul partidului şi a subliniat că este necesară o dezbatere în care să se discute soluţia pentru a ieşi din starea actuală.

"Mi-am asumat ce am făcut, mi se pare că să ai dreptul să vorbeşti e un lucru pe care îl are orice cetăţean. Se poate întâmpla şi ca partidul să mă excludă”, a conchis fostul lider al PSD Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-17Parerea ta...

GASCA DE BORFASI
17 Aug 2018

Mafia psd-alde-udmrminoritati este responsabila de DEZASTRUL ROMANIEI DE ASTAZI. CONDUCEREA TARII A FOST PRELUATA DE UN GRUP MAFIOT DIN CEL MAI SARAC JUDET AL ROMANIEI CARE UN SINGUR SCOP: DISTRUGEREA SISTEMULUI JUDICIAR SIDISTRUGEREA ECONOMIEI , CREDIBILITATII SI STATUTULUI DE MEMBRU UE SI NATO.
ILIE
17 Aug 2018

Gașca de Borfași „Cine nu gîndește , judecă .!”
ANONIM
17 Aug 2018

Nesimtita ordinara jeg fara caracter AI DISTRUS INVATAMANTUL FACAND TOT FELUL de porcarii AI DESFIINTAT SCOLILE PROFESIONALE ETC .. CATI BANI AI PRIMIT PENTRU TRADARE?L
@ANONIM
17 Aug 2018

Tu aici in postarea ta NU O INJURI PE ANDRONEASCA CI APERI HOTIA SI UN CONDAMNAT PENAL CARE A FURAT BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI SI I-A FOLOSIT IN ANGAJARI FICTIVE , CARE A FURAT 21MILIOANE BANI EUROPENI SI ESTE ANCHETAT DE OLAF SI NU IN ULTIMUL RAND UN BORFAS CARE SI-A INSUSIT UN BRAT AL DUNARII (BELINA). SA INTZELEG CA FACI PARTE DIN ACEST GIO AL MAFIEI PSD. PANA ACUM DE CE NU AI URLAT CAND ABRAMBURICA A DISTRUS SC. PROFESIONALE SI TOT INVATZAMANTUL ?
ANONIM
17 Aug 2018

ACTUALA ASA ZISA CLASA POLITICA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA , care a distrus ROMANIA in numele tranzitiei catre democratie, TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI , iar mafiotii precum MIRCEA PASCU, PARLAMENTARU MITRALIERA , DREAKNEA, OPRISAN, BADALAU, NORICA NICOLAE, OLPUTA VASILESCU, CIORDACHE, AUTO NICOLAE, ZGUBILITICU NICOLICEA, PROSTITUATUL TARICEANU, NIMFOMANA FIEREA, MARINELII PANDELI SI BASE, ETC TREBUIE CERCETATI PENTRU NENOROCIRILE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI SI SA LISE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL PATRULEA NEAM. ACELASI PROCEDURI SA LI SE APLICE SI CELOR DIN JUSTITIE, POLITIE, SERVICII SECRET ETC , CARE AU APARAT SI FAVORIZAT HOTIA SI CLEPTOMANIA IN ROMANIA SI NU AU PROMOVAT MERITOECRATIA. Drept urmare pentru a salva TARA de la pieire SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE TOTALE GENERALE (parlamentare nationale si pt parlamentul europen, locale si prezidentiele ).
HORUS
17 Aug 2018

Dupa lovitur de stat din 1989 la conducerea Romaniei au venit "ëxterniii"iïnclusiv puii cominternistilor alogenii, ramasi ciucure prin tara!Dupa 2005 au inceput sa fie schimbati cui "internii"nici mai buni ,nici mai putin corupti!Astazi Romania este controlata full de servicii ,avem mai multi sereisti,sieisti,etc decat o tara cu 100 milioane de locuitori!
AI DISTRUS TARA
18 Aug 2018

AU VENIT CRIMINALI LUI STANESCU SI VILCOV , CEI CARE AU FOST LA TIMISOARA CU BITE . JUSTITIA ESTE DE VINA LA FEL . AU LASAT SI ASCUNS DOSARELE MAFIOTILOR PINA SAU FACUT O GASCA DE HOTI COMPLICI LA FURTURI . AM TRECUT IN URMA CU 30 ANI . PRAFU SA SE ALEAGA DE TARA SI OAMENI EI . DE CIT DISCORDIA ASTA MAI BINE SE INPARTE ROMANI IN TREI REGIUNI SI OLTENIA SEPARAT .. SA APERE TARA CE RAMINE CEI 15 000 DE PRIMARI CU PENSII SPECIALE , PARLAMENTARI SI CONSILIERII LOR , CEI CU FACULTATEA DIN ALEXANDRIA BOMBONICA , PE CARE II ARE LA MINA DRAGNEA . DOCTORII IN APARARE A LUI GENERALISIMUL OPREA . CU OLGUTA SI CELELANTE FEMEI A LUI FIULERUL DE TELEORMAN . AVEM NUMAI LASI IN TOATA TARA . AU VINDUT TOATA ECONOMIA SI PAMINTURILE , LUI STEFAN CEL MARE SI MIHAI VITEAZU . PRAFU SA ALEAGA DE EA .
@MARA
18 Aug 2018

Tu esti angajat(â) a puscariasului voiculescu sau a fugarului ghita ? Cele doua closete TV trimit postaci sa denigreze institutia prezidentiala pentru ca a ramas singura institutie necontrolata de mafia psd-alde-udmr-pampuccian.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray