2020-08-07 21:54

Antonescu: „Băsescu a încercat, fără succes, să dezbine PNL”

 |  14:29

Preşedintele Traian Băsescu a încercat să dezbine Partidul Naţional Liberal prin numirea lui Teodor Meleşcanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a subliniat că tentativa lui Băsescu a fost una „fără succes”, precizând că şeful statului doreşte ca pe plan extern să „vândă imaginea unui preşedinte care este deasupr jocului partidelor”, scrie Hotnews.

„Cred că (n.r.-Traian Băsescu) încearcă pentru a nu ştiu câta oară, fără succes, să dezbine PNL. Nu va reuşi. Teodor Meleşcanu va fi, după toate probabilităţile, exclus pe 12 martie din PNL în urma opţiunii pe care domnia sa a făcut-o. Cred că încearcă să arate cui îl mai crede că iată că este dispus la dialog cu Opoziţia, de parcă Opoziţia sau cineva din Opoziţie i-ar fi cerut conducerea unui serviciu secret. Cred, de asemenea, că încearcă să-şi vândă, eventual şi în afară, imaginea unui preşedinte care este deasupra jocului partidelor, ceea ce nu cred că are niciun fel de succes sau de credibilitate”, a mai spus preşedintele PNL.

„Această desemnare este o afacare stric între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu, dacă nu s-a amestecat şi altcineva, şi nu are niciun fel de legătură directă sau indirectă cu PNL”, a mai declarat Antonescu. Preşedintele Traian Băsescu l-a propus la începutul săptămânii pe liberalul Teodor Meleşcanu în funcţia de şef al SIE, după numirea fostului director, Mihai Răzvan Ungureanu, în funcţia de premier. Numirea lui Meleşcanu a fost ulterior validată de Parlament, într-o şedinţă la care reprezentanţii Opoziţiei au absentat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz