2020-07-07 10:04

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui DRAGNEA. În ce condiții ar putea rămâne DĂNCILĂ premier până în 2020

 |  07:34
Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui DRAGNEA. În ce condiții ar putea rămâne DĂNCILĂ premier până în 2020

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii nu au de gând să schimbe premierul, susţinând că Viorica Dăncilă poate să rămână în funcţie până în 2020 „dacă îşi face treaba".

„Noi nu avem de gând să schimbăm premierul. (...) Doamna Dăncilă poate să rămână acolo până în 2020 dacă îşi face treaba, nici eu şi nici altcineva nu are nicio treabă cu dumneaei. Inventează subiecte că nu au ce să spună. Ei nu pot să spună: am făcut asta pentru România. Ei ori ne înjură, mă înjură pe mine şi presează toate instituţiile împotriva mea, ori vin cu minciuni", a afirmat Dragnea, la România TV, în legătură cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, informează Agerpres. Întrebat ce s-ar întâmpla dacă Viorica Dăncilă ar demisiona, Dragnea a răspuns: „Nu are cum. Vorbim discuţii. Aruncă Iohannis o piatră în apă şi ne aruncăm noi, oamenii normali la cap, să o scoatem. Nu este subiect, nu am ce să spun".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-23Parerea ta...

'' DACA ISI FACE TREAB
23 Mai 2019

A dica mai pe romaneste '' daca ma salveaza de puscarie '' si ne ajuta '' sa mai furam si noi ceva ''. Acesta este '' programul de guvernare ''. : HoTIA , DISTRUGEREA JUSTITIEI , ECONOMIEI , EDUCATIEI SI SANATATII. IMBOGATIREA ILICITA SI ALUNGAREA TINERILOR DIN TARA SUNT ALTE DEZIDERATE ALE MAFIEI PSD. HUUU....LA PUSCARIE CU draKnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz