2020-01-29 03:58

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al lui Liviu Dragnea. Toţi PRIMARII sunt vizaţi

 |  10:34
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al lui Liviu Dragnea. Toţi PRIMARII sunt vizaţi

Liviu Dragnea a publicat pe Facebook un anunţ de ultimă oră. Liderul PSD anunţă că 10 miliarde de euro sunt la dispoziţia primăriilor din întreaga ţară prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

“Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument - Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult. Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni. 

Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universitatilor 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună.  Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!”, a fost mesajul de pe Facebook al liderului PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-02Parerea ta...

ANONIM
03 Mai 2019

HAI LA FURAT IN COLECTIV . ANUNT FACUT DE BANDITUL DROGAT DI COCALARUL VILCOV
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine