2020-02-22 08:59

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui Ponta: “Guvernul PNL să nu se bazeze pe voturile noastre!”

 |  14:59
Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui Ponta: “Guvernul PNL să nu se bazeze pe voturile noastre!”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat, marţi, că Guvernul PNL nu poate răspunde aşteptărilor societăţii, de aceea formațiunea pe care o conduce nu va vota Guvernul liberal.

”Pro România este un proiect politic nou, de centru stânga, progresist şi proeuropean! România are nevoie imediat de reforme curajoase, de competenţă şi eficienţă! Vom vota şi susţine doar ce considerăm că este bine pentru România, pentru alegătorii social democraţi şi pentru Pro România. Nu am văzut în niciun fel modul în care un Guvern PNL răspunde acestor aşteptări ale societăţii, aşa că NU se pot baza pe voturile noastre!”, a scris, marţi, pe Facebook, Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi, o nouă rundă de consultări cu partidele parlamentare pentru desemnarea premierului, iar la ora 17.00 șeful statului are programată o declaraţie de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
15 Oct 2019

e clar ca nu va obtine voturi de investire Orban//de ce se incapataneaza sa vrea singur toata puterea? aritmetica e foarte clara daca nu ai majoritate nu treci la vot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine