2020-03-29 13:03

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al STS despre afişarea rezultatelor la ALEGERILE prezidenţiale

 |  19:03
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al STS despre afişarea rezultatelor la ALEGERILE prezidenţiale

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) anunţă că nu a primit solicitări privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidenţiale, astfel că "vor fi publicate numai rezultatele parţiale şi finale".

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale arată că realizează publicarea pe internet a datelor aferente procesului electoral din luna noiembrie 2019 conform cerinţelor operaţionale reieşite din hotărârile AEP şi deciziile BEC.

"Până în acest moment nu au fost adresate către STS cerinţe operaţionale din care să reiasă că rezultatele provizorii vor fi publicate. În consecinţă, până în acest moment, rezultă că vor fi publicate numai rezultatele parţiale şi finale", se arată într-un comunicat al STS.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale maimenţionează că responsabilitatea publicării datelor aparţine AEP şi BEC.

"Aplicaţiile dezvoltate de STS permit publicarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale cu aceeaşi transparenţă şi vizibilitate ca în cazul alegerilor europarlamentare. Considerăm că nepublicarea rezultatelor provizorii nu asigură acelaşi nivel de transparenţă ca în cazul alegerilor din 26 mai a.c. De asemenea, considerăm că nivelul de transparenţă realizat prin publicarea rezultatelor provizorii trebuie să fie acelaşi pentru toate categoriile de public. În momentul de faţă nu există cerinţe operaţionale care să permită STS centralizarea rezultatelor provizorii de la nivelul secţiilor de votare", mai arată STS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-01Parerea ta...

”TRANSPARENță”, ”VIZIB
02 Noi 2019

De unde și până unde? Cum draq se ”știe” cine este câștigătorul când nici nu s-au închis urnele, iar cei din secțiile de votare stau până dimineața să predea sacii din căruță cu voturile ce NU au fost numărate, triate..... IMPOSTURĂ ȘI VRĂJEALA MAXIMĂ!!!! Listele cu semnăturile proștilor votanți, alături de hârtia MULTĂ folosită degeaba...asta este!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine