2019-12-06 04:45

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Codrin Ștefănescu: „Voi face o declarație absolut convingătoare şi TOTALĂ!”. Ce se pregătește la Congresul PSD de sâmbătă

 |  12:12
 Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Codrin Ștefănescu: „Voi face o declarație absolut convingătoare şi TOTALĂ!”. Ce se pregătește la Congresul PSD de sâmbătă

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii, că după această întrunire va face o declaraţie "absolut convingătoare şi totală" legată de situaţia în care se află partidul.

"După ce voi ieşi din CExN voi face o declaraţie absolut convingătoare şi totală legată de situaţia în care ne aflăm şi o să vă spunem exact ce avem de gând să facem la Congresul de mâine", a precizat Ştefănescu, potrivit Agerpres. El a evidenţiat că acesta este ultimul Comitet Executiv Naţional dinaintea Congresului şi şi-a exprimat speranţa că membrii PSD să îşi aducă aminte de lucrurile bune, precum campaniile electorale, dar şi evenimentele cu caracter mai personal. "Să uităm de situaţia neplăcută în care ne aflăm cu toţii astăzi şi de toate declaraţiile care s-au făcut şi de toate lucrurile care s-au spus şi despre faptul că nu intrăm prea uniţi în congres. Şi sper şi eu şi Nicu Bănicioiu şi Cati Andronescu şi ceilalţi colegi ai mei, astăzi, cu ceilalţi colegi ai noştri, să găsim calea amintirilor, să zic aşa. Să ne amintim cu toţii prin câte bătălii am trecut împreună şi dacă e normal să mergem aşa dezbinaţi în acest congres. Eu sper ca astăzi să găsim această soluţie colegială, prietenească, de camarazi", a declarat Ştefănescu.

Care ar fi soluția PAȘNICĂ

El a mai precizat că tema principală a Congresului ar fi trebuit să fie elaborarea unei rezoluţii pentru poporul român, cu obiective pe termen scurt şi mediu. "Eu cred că soluţia paşnică ar fi fost, de exemplu, să găsim o soluţie la modul în care ne poziţionăm la aceste alegeri în Congres. Ar fi trebuit să facem mai mult de opt vicepreşedinţi. Nu ştiu, 20 de vicepreşedinţi... Nu pe regiuni, pe specialităţi. Unde să intre şi Mihai Fifor şi Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae. Şi noi am fi fost mulţumiţi", a spus Ştefănescu. Ştefănescu a mai apreciat că reprezentanţii minorităţii trebuie ascultaţi atunci când este vorba de lucruri care ţin de "proiecţia în societate" a partidului. "Suntem îngrijoraţi de absolut tot în ultimele zile, aţi văzut declaraţiile noastre vizavi de depunerea candidaturii. Nu credeam că o să ajung în această situaţie, după atâţia ani în care am fost una dintre vocile, zic eu, importante ale partidului în bătăliile pe care le-am dus: să nu reuşesc să îmi depun candidatura pentru că regulamentul prevede nişte norme noi şi comenzile şi ordinele au sunat într-un fel. Eu sper ca astăzi, aici, toţi, să primim fie acceptul să candidăm, fie să găsim o soluţie paşnică toţi împreună. Nimeni nu vine cu gânduri războinice. Eu sper că după acest CEx vom ieşi cu o declaraţie bună", a mai precizat el. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

MIHALACHE VASILE
09 Mar 2018

Da trebuiau cuprinsi in conducerea partidului cei nominalizati de Codrin Stefanescu(Plesoianu,Fifor,Serban,Stefanescu) Acestia s-au certat cu toata lumea pentru partid. Sant foarte multi pusi acolo numai pentru faptul ca sant obedienti.
MIKIM
09 Mar 2018

Este un cap de 'ula !
LEVST.
09 Mar 2018

Codrin Ştefănescu vrea să-şi rupă hainele de pe el şi să plângă(....)_____--------____daca tot joaca tragediile antice(… vechi si de demult), e bine sa imbratiseze tot scenariul, adica (dupa ce-si rupe hainele) sa se inveleasca in sac si sa-si toarne cenusa in cap…Poate ii creste parul si poate, poate, ii vine si ceva minte la cap!
LEVST.
09 Mar 2018

...cred ca mai degraba ii creste parul, ca la un Puli...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray