2019-10-17 13:34

Apar TABERELE în PSD înainte de CEX. Ce nume e vehiculat candidat pentru PREȘEDINȚIE

 |  21:24
Apar TABERELE în PSD înainte de CEX. Ce nume e vehiculat candidat pentru PREȘEDINȚIE

Taberele social-democrate şi-au folosit toate armele avute la dispoziţie pentru a-şi întări poziţiile în confruntarea care se va da mâine în şedinţa Comitetului executiv. Evaluarea şi restructurarea Guvernului, organizarea unui Congres şi modificarea statutului, toate vor fi dezbătute mâine.

Adrian Țuțuianu, fostul ministru al Apărării, îi reproșează lui Dragnea plecarea sa din Guvern, la numai două luni de la instalare. Fostul ministru spune că în scurtul său mandat a făcut lucruri bune, iar acest lucru i-ar fi deranjat pe colegi și pe șefii din partid.

”Cred că am fost un ministru bun, știu bine ce am făcut (...) Am stat puțin, dar niște urme am lăsat. Regret și eu că am plecat. Probabil că am deranjat pe unii colegi. Inclusiv președintele partidului, probabil a avut anumite nemulțumiri pentru că eram foarte vizibil, apreciat” a spus Țuțuianu.

”A fost probabil cel mai dificil an de guvernare a PSD, o guvernare care a tinut pe toata lumea intr-o anumita stare de tensiune” este de părere Adrian Țuțuianu, lider la PSD Dâmbovița.

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, aruncă primele nume ale posibililor candidați PSD la prezidențiale. Florin Cârciumaru nu exclude o posibilă candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu din partea alianței PSD-ALDE, în alegerile prezidențiale din 2019. Liderul PSD Gorj a comentat, însă, la Interviurile Infinit FM, că șanse foarte mari să fie nominalizată are și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Ionel Manțog, Dan Ilie Morega și Pantelimon Manta cred că alegerea prezidențiabilului PSD va produce frământări mari în interiorul principalei forțe politice a țării.

 ”Îl văd pe Tăriceanu un posibil contracandidat cu șanse în fața lui Iohannis. Totuși, cel mai bine în sondaje, chiar și peste Iohannis, stă primarul Capitalei, Gabriela Firea” a comentat liderul social-democraților gorjeni, Florin Cârciumaru, la Interviurile Infinit FM.

Luni, la București se reunește pentru prima dată în acest an conducerea extinsă a partidului care îi include pe liderii de filiale și pe membrii guvernului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-07Parerea ta...

@ PARAIPAN
08 Ian 2018

DECIT SA O VEDEM PE OPARITA AIA DE VRINCEANU , FIREA , PANDELE , ETC , ETC , PRESEDINTE , MAI BINE SA-L PROPUNEM PE DAN VOICULESCU . ASTA NE VINDE SCURT IN PRIMELE LUNI , SI UITE ASA AJUNGEM SI NOI IN SFIRSIT IN EUROPOLIS .
IOANA
08 Ian 2018

O sa aveti ca prim domn pe Pandele. Ha, ha, ha, va meritati soarta. O sa schimbe palatul... ca pe casa ei...... 5732
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, prins între talibani Victor Ponta a dat duminică o raită prin Afganistan, unde subalternii miniştrilor care îl însoţeau, Gabriel Oprea şi Mircea Duşa, i-au oferit o alarmă de atac cu rachete, din care a scăpat nevătămat şi cu oarece imagine de erou
30 Iun 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray