2020-08-10 11:54

ARD vrea o campanie anti-plagiat

 |  14:13
ARD vrea o campanie anti-plagiat

Ştefan Vlaston, candidatul ARD în Colegiul 26 Bucureşti, a declarat, vineri, că Alianţa România Dreaptă va propune, dacă va ajunge la guvernare, analiza tuturor doctoratelor politicienilor. Acesta a explicat că o asemenea acţiune s-ar putea face cu sprijin logistic european şi cu finanţare europeană.

'E foarte important ca românii să ştie dacă imaginea publică a unui politician a fost clădită pe impostură sau plagiat sau pe muncă cinstită. Nu mai putem accepta ca într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat să ajungă în fruntea ţării, inclusiv în fruntea guvernului, un om care are scheletul în dulap', a declarat Vlaston.

Vorbind despre cazul unei teze de doctorat coordonate de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, Vlaston a spus că există cuvântul ministrului împotriva cuvântului a şase specialişti de marcă de la universităţi celebre. 'Avem cuvântul doamnei Andronescu versus cuvântul a şase specialişti de marcă de la universităţi celebre din Marea Britanie, America, Canada şi Germania. Rămâne ca dumneavoastră şi noi toţi să decidem pe cine credem', a precizat Vlaston.

România este 'scoasă' din Europa începând chiar cu mediul academic, având în vedere 'cele trei-patru cazuri clare de plagiat', a argumentat candidatul ARD. 'Avem doar în ultimele şase luni trei-patru cazuri clare de plagiat în guvern. Ce imagine îşi pot face cercetătorii şi mediul academic străin dacă în guvern sunt trei cazuri clare de plagiat: Mang, Pona, Andronescu', a detaliat Ştefan Vlaston, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639583-03-26Parerea ta...

STEFANA
30 Noi 2012

ARD o continua langa cu plagiatul....parca eram in campanie electorala. ei inca nu stiu? asa se explica cat de mare e avantajul USL. pe 10 decembrie vor spune va i-a luat prin surprindere
ALECS
01 Dec 2012

Stimate bosorog Ştefan Vlaston tu crezi ca acesta campanie va va aduce ceva procentaj? Pe ce lume traiesti bosorogule? Tie nu ti-a luat din pensie? sau dupa muianul tau se vede ca esti abonat la banii statului?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz