2019-08-20 04:24

ASUL din mâneca lui DRAGNEA: „Toți miniștrii, inclusiv GRINDEANU, și-au depus DEMISIILE...”

 |  14:46
ASUL din mâneca lui DRAGNEA: „Toți miniștrii, inclusiv GRINDEANU, și-au depus DEMISIILE...”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că toți miniștrii Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile în alb la partid, dar, spune el, nu le va folosi pentru că nu asta e procedura corectă.

"Toți (miniștrii și-au depus demisiile în alb la partid - n.r.), atunci când și-au primit mandatele. Nici nu știu unde sunt depozitate aceste demisii în alb, ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică nu mă duc și le iau din sertar și le pun data. Eu nu procedez așa. Am mai avut un caz de genul ăsta și nu...", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă miniștrii și-au depus demisiile în alb așa cum a procedat Olguța Vasilescu, informează Agerpres.

Potrivit acestuia, inclusiv premierul Sorin Grindeanu ar fi făcut un astfel de gest.

"Probabil că în euforia formării noului Guvern unul dintre ei a avut această idee și au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-și dea demisia trebuie să fie un act asumat și explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată", consideră Dragnea.

Eventuala REMANIERE, după raportul de evaluare

Președintele PSD a menționat că deocamdată nu se știe dacă vor fi propuse schimbări în Guvern. "Cel mai important este programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului și, din păcate, se pare că sunt (...) După ce vedem care sunt cauzele atunci o să propunem și măsuri, pentru că dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guvernului și cauzele rămân aceleași o să fim în aceeași situație. În acest moment, exclud orice discuție despre schimbări. După ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie", a arătat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray