2020-07-09 06:01

Atac dur din PSD: Rânjetul lui Iohannis va dispărea după moţiune. La guvernare se ajunge prin alegeri

 |  20:43
Atac dur din PSD: Rânjetul lui Iohannis va dispărea după moţiune. La guvernare se ajunge prin alegeri

Deputatul PSD de Iaşi Bogdan Cojocaru susţine că ”rânjetul” pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a afişat la Iaşi va dispărea joi după moţiune, precizând că un partid ajunge la guvernare prin alegeri, nu prin manevre puse la cale la Cotroceni.

Bogdan Cojocaru a scris pe Facebook că şeful statului a venit la Iaşi ”într-un city break cu soţia”, pentru a ameninţa PSD că pierde guvernarea şi a-i îndemna pe liberali să se pregătească să preia puterea.

”Rânjetul domnului Iohannis va dispărea joi, după moţiune. (…) Noi ştim că la guvernare se ajunge după ce câştigi alegerile parlamentare. Nu au reuşit acest lucru de foarte mult timp şi nici nu au şanse. Însă prin manevre născocite la Cotroceni au reuşit să ajungă de fiecare dată pe uşa din dos la ciolanul mult dorit. Prin complot şi blocaj instituţional vor să guverneze România. Domnilor, să nu uitaţi că mai presus de interesele voastre stau drepturile cetăţenilor care ne-au votat”, afirmă deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

El adaugă că românii au văzut ”adevărata faţă a acestui personaj” şi că îl vor sancţiona pe actualul preşedinte la alegerile din 10 noiembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă la Iaşi, la Adunarea generală a filialelor PNL din Moldova, că moţiunea de cenzură trebuie să treacă, iar viitorul guvern va avea un mandat scurt şi va trebui să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor şi de promovarea bugetului naţional pentru anul viitor.

”Urmează moţiunea de cenzură, noi, aici, în sală, toţi suntem de acord că trebuie să treacă. Şi mulţi alţii sunt alături de noi. După care însă cineva trebuie să-şi asume guvernarea României. Şi nu va fi un mandat lung. Va fi un guvern care va avea un mandat scurt, cum se spune, aproape un mandat de tranziţie. Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidenţiale, care va construi şi va promova bugetul naţional pentru anul viitor – foarte dificil. Deja ministrul de finanţe în funcţie a recunoscut că a gafat-o”, a precizat Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-06Parerea ta...

ANONIM
06 Oct 2019

Ranjet au numai animalele....ce sa intelegem din titlu ?! Ca avem un animal in fruntea țării??
CIUMA ROSIE
06 Oct 2019

dispare dupa motiune..bye bye scarbelor
MIZERABIL
06 Oct 2019

Ziarul PUTEREA este unul lipsit de eleganta in fiecare zi când deschidem acesta pagina ne îngrozim de falsul patriotism, de adevăratul roman. Este ridicol ca sa susții un partid PSD care a dat liber furt, liber la corupție, liber crime și violuri, și liber la alungarea tinerilor din tara.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz