2019-10-20 16:58

Atac fără precedent al lui Iohannis la adresa lui Dragnea: Acest infractor care s-a cocoţat în fruntea statului

 |  14:11
Atac fără precedent al lui Iohannis la adresa lui Dragnea: Acest infractor care s-a cocoţat în fruntea statului

Preşedintele Klaus Iohannis a declanșat un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea, referindu-se la acuzaţiile lansate la adresa sa de către șeful PSD, și l-a numit pe acesta din urmă " infractor care s-a cocoţat în fruntea statului, care progresează semnificativ în domeniul fake news".

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful statului, progresează. Din păcate nu în statul de drept, ci în fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau minciuni”, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Șeful statului a mai afirmat că Liviu Dragnea este acum disperat pentru că apar tot mai multe informaţii despre infracţiunile pe care le-a comis, astfel că încearcă să aducă vorba despre alte lucruri prin manipulare. „Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că si în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, apoi acea fază ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regăsit, iar acum valiza. Contrar celor vehiculate de mincinoşi, nu ştiu ce e cu această valiză, dar jurnaliştii am înţeles că vor arăta ce conţine această valiză. (...) Este disperat (Liviu Dragnea, n.r.), se arată tot mai mult că are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă metode de manipulare”, a încheiat Iohannis.

Foto: digi24


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-06Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2018

PENALUL PENALILOR...acest STERP al națiunii a mai învățat un cuvânt...infractor !!! OARE NU SI EL ESTE UN INFRACTOR DACA S.A DOVEDIT IN INSTANTA , CA A OBTINUT ILEGAL O CASĂ, CASA CARE I S.A SI LUAT .....bleahhhh....produce numai scârbă aceasta sluga !!!!
ANONIM
06 Noi 2018

Sasul asta este nesimtit din caleafara Hot si borfas nenorocit Acuzi oameni nevinovati Ti e frica asa i Ies la iveala tot mai multe marsavii ale tale si ale soatei tale falsificatoare de acte Nenorocitule hot si borfas
ANONIM
06 Noi 2018

Felicitări....antepostacilor....SE VEDE CAT DE IUBIT ESTE ACEST INDIVID...dar oare Ce SE intampla cu postaci pro...gen cucuvea...mafia...Oare nu mai sunt bani sa fie platiti ??? Imi place
SICA MANDOLINA
06 Noi 2018

Dar cine este infractooorul numarrrrul unuuu al taaaariiii! IOHAAAAANIS!
FELICITARI D-LE PRESEDINTE...
06 Noi 2018

....pentru modul cum a-ti pus punctul pe''i''. Borfasul national este in '' corzi'' impreuna cu mafia lui din TeleMorman( de prosti). Gunoaiele care sustin mafia psd sunt disperate . Haznalele tv de partid in coma , trebui sa justifice banii platiti pentru sustinerea organizatiei mafiote psd. Valiza va salva Romania de cel mai mare hot dupa voiculescu si cel mai mare criminal dupa STERPUL ilici iliescu adica porkarul de TeleMorman.
ANONIM
06 Noi 2018

Oare plavanul se teme de retrocedarea nazistă făcută nemților din românia ce il aveau pe acest SPECIMEN insipid in fruntea lor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray