2020-06-06 12:24

Atentat Nisa. Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la sediul Ambasadei Franței

 |  13:53
Atentat Nisa. Klaus Iohannis a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la sediul Ambasadei Franței

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, în cartea de condoleanțe deschisă la sediul Ambasadei Franței la București, în urma atentatului de la Nisa, care s-a soldat cu moartea a cel puţin 84 de persoane.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat de ambasadorul Franței la București, Francois Saint-Paul. Preşedintele a aprins o candelă și a păstrat un moment de reculegere.

"Întregul popor român este alături de poporul francez în aceste momente dificile, în care mulți oameni nevinovați, printre care și copii, și-au pierdut viața atât de tragic și nedrept, chiar de Ziua Națională. Gândurile noastre merg către familiile victimelor, care trec prin momente de grea încercare, pe care sperăm să aibă puterea de a le depăși. În egală măsură suntem aproape de cei răniți, cărora le urăm însănătoșire grabnică. Europa, spațiu al valorilor democrației, libertății și drepturilor omului, este lovită încă o dată — în Franța prietenă — de un act terorist abominabil", a scris preşedintele Klaus Iohannis, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței.

Şeful statului a asigurat Franța de susținerea României.

"Această tragedie ne angajează și mai mult în combaterea flagelului terorismului, prin unirea fermă a efortului tuturor celor care cred în valorile umanității. Asigur Franța — așa cum am făcut-o și ieri, aici, la Ambasadă, cu prilejul sărbătorii de 14 Iulie — că poate conta pe România în acest efort", a afirmat Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine