2020-08-05 01:20

Atenție la polițiști!! Vor fi dotați cu body camere

 |  11:00
Atenție la polițiști!! Vor fi dotați cu body camere

Vela, a anunțat că polițiștii din stradă vor fi dotați cu body camere, în așa fel încât să fie înregistrat orice incident.

„Am făcut toate procedurile, să ajungem și la o finalizare concretă, în sensul în care încă de anul trecut, din noiembrie, de la toate problemele pe care le-au avut unii polițiști în județul Vâlcea, în județul Prahova, au fost înregistrate dosare de ultraj, inclusiv în perioada stării de urgență, să dotăm polițiștii din stradă cu mijloace de înregistrare audio-video astfel încât contactul cu cetățeanul, cu un suspect, cu un potențial infractor să poate fi documentat oficial și eficient prin aceste mijloace de înregistrare”, a spus Vela.

Ministrul crede că body-camerele vor responsabiliza și polițiștii, și cetățenii.

„Body-camera unui polițist, într-un final va responsabiliza și cetățeanul, și polițistul, astfel încât să nu mai existe analize, dezbateri televizate cine a fost vinovat: Spartacus sau polițistul”, a mai spus Vela.

Potrivit acestuia, această inițiativă, promisă de-a lungul anilor, se va materializa în această vară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iul 2020

si cine gestioneaza inregistrarile? o sa scoata doar ce le convine pe piata ca de obicei...."Tavarisciule presedinte Iliescu noi ne dam singuri foc la autobuze asa cum a fost intelegerea"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz