2020-01-27 06:52

Audieri în Parlament: Ion Ștefan, RESPINS în comisiile de administrație

 |  16:25
Audieri în Parlament: Ion Ștefan, RESPINS în comisiile de administrație

Ministrul propus pentru Lucrări publice, Dezvoltare și Administrație, Ion Ștefan, a primit un aviz negativ în comisiile reunite de administrație. Au fost 17 voturi pentru și 19 împotrivă. Liberalii susțin că votul a fost unul politic, pentru că PSD are majoritate în cele două comisii reunite.

Au fost mai multe întrebări pe tema casei pe care o deține Ion Ștefan, existând și un schimb de replici între deputaul PSD, Cătălin Rădulescu și ministrul propus. Ion Ștefan a fost acuzat că nu și-ar fi plătit taxele aferente terenului pe care se află construcția. „Am plătit taxe de peste 90 de milioane de lei, bani făcuți din afaceri. Sunt un bun plătitor de taxe”, a declarat Ion Ștefan.

„A fost un vot politic, nu accept evaluarea pe care o face PSD. A fost pregătită în detaliu această audiere. Nu accept ca Olguța Vasilescu, ca Rădulescu Mitralieră să stabilească soarta unui candidat propus”, a declarat și premierul desemnat, Ludovic Orban.

Ministrul propus pentru portofoliul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a declarat că va continua plata programelor PNDL.

„Prioritatea numărul unu este să asigurăm plata tuturor facturilor restante pe PNDL 1 și 2, să asigurăm sumele necesare UAT-urilor pentru plata facturilor constructorilor. În multe locuri, constructorii părăsesc lucrările. Necesarul facturilor restante este de aproximativ un miliard de lei. Astăzi urmează ca 400 milioane de lei să fie disponibilizați. Primul meu act ca ministru va fi să dăm o decizie ca acești bani să ajungă la UAT-uri. Vom continua toate lucrările pornite, demarate pe PNDL 1 și 2, dar voi fi foarte atent cu aceste cheltuieli. Sunt convins că nimeni nu mai vrea să audă de cheltuieli frauduloase, cum ar fi becuri stradale cu 2.000 de euro. Risipa banului public trebuie să dispară”, a spus în comisie Ion Ștefan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
30 Oct 2019

pana la urma tot se va vota noul guvern...degeaba baga bete in roate ...bye bye ciuma rosie
JUDECATA
30 Oct 2019

In lumea corupților și al penalilor credeți ca exista democrație si o politica clara ? Au votat legii in miez de noapte, au eliberat mii de pușcăriaș periculoși pentru a crea haos și război. Au înjurat și spurcat 27 de state democrate pentru a aduce războiul in casele romanilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine