2020-02-18 11:16

Aurelian Bădulescu rămâne VICEPRIMARUL Capitalei

 |  13:27
Aurelian Bădulescu rămâne VICEPRIMARUL Capitalei

Aurelian Bădulescu rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei în urma votului exprimat miercuri în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. S-au înregistrat 28 de voturi pentru demiterea lui Bădulescu, 9 împotrivă, două voturi fiind anulate.

Pentru demiterea lui Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru, adică două treimi din numărul consilierilor generali. 

Consilierii municipali s-au întrunit şedinţă extraordinară miercuri, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar.

Firea: Sunt mulţumită de activitatea lui Bădulescu la Primăria Capitalei. Dar acum primează factorul politic

„În afară de câteva momente în care nu a avut un limbaj adecvat, în care i-am spus că nu e un mod frumos de a se adresa, eu sunt mulţumită de activitatea domnului Bădulescu (…) Sunt convinsă că şi mulţi dintre voi simţiţi ca mine, domnul Bădulescu a muncit foarte mult alături de mine, a fost nonstop la primărie şi este şi în prezent, că nu-i cântăm Prohodul. Chiar dumneavoastră mi-aţi spus de multe ori, chiar şi cei care aţi convocat şedinţa, că îl apreciaţi pentru munca sa, a muncit de dimineaţă până noaptea şi în weekend, fără concedii”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea.

Totodată, viceprimarul Aurelian Bădulescu declarase, miercuri, înainte de începerea votului pentru schimbarea sa din funcţie, că a depus plângere penală împotriva şefului PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, pentru şantaj şi ameninţare.

„Vă aduc la cunoştinţă că ieri (marţi, n.r.) am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aştepte până la pronunţare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. PSD Bucureşti să ştie că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a declarat Bădulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine