2019-10-14 14:21

AVERTISMENTUL DUR al Monicăi Macovei pentru Klaus Iohannis

 |  15:27
AVERTISMENTUL DUR al Monicăi Macovei pentru Klaus Iohannis

Fostul ministru Monica Macovei susține că președintele Iohannis trebuie să pună punct jocului lui Dragnea și să propună un premier care să susțină anticorupția și care să ceară Parlamentului să respingă modificarea Codurilor penale, dezincriminarea unor infracțiuni sau vreo propunere de grațiere și amnistie.

„Dacă PSD, ALDE, UDMR nu vor să formeze guvernul cu un premier anti-criminalitate, atunci trebuie declanșate alegeri anticipate.

Fără un astfel de premier, România devine paradisul criminalității violente, a criminalității organizate (trafic de copii, femei, armament etc), a criminalității economice, cum sunt evaziunea fiscală, frauda, spălarea de bani etc. Infractorii vor dori să-și facă sau să-și conducă infrațiunile transfrontaliere în România, pentru că la noi nu vor mai putea fi urmăriți, interceptați, filmați.

Practic, modifările la Codurile penale ne scot din circuitul anchetelor transfrontaliere. Adică ne scot din Europa și din colaborarea polițienească și judiciară cu oricare altă țară. Dacă în Germania, de exemplu, se declanșează o anchetă de trafic de ființe umane sau de droguri, care trece și prin România, ancheta va fi blocată în România și nu va avansa, pentru că modificările la Codurile penale vor face imposibilă orice anchetă pe teritoriul Românie.”, se arată într-un comunicat de presă transmis ȘTIRIPESURSE.RO.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Ian 2018

in timpul tulburi ca astea cel mai bun premier PSD este UDREAAAAAAAAAAAAA.......si ministrul de interne BERCEA MONDIALUUUUUUU....la externe GHitAAAAAAAAAA....ministrul de finante sa fie SILE CAMATARUUUUUUUUUU.....la justitie BICAAAAAA....si la Parlamentul European Tociu si Paladeeeeeeeeeeee.UrAAAAAA URAAAAAA..traiasca mafia PIZdista
@ CUCUVEAUA....
16 Ian 2018

Si monica ....fără fustita ....vicepremier
LEVST.
16 Ian 2018

m.machiavella, mai degraba in niste salvari grosi, croiti din piele de drac si captusita cu molton, sau simpli, din piele de dracnea sau de bivola albinotica, varietatea sibiana...
BABA LA ULUCI
20 Ian 2018

Matusa !Ia vezi cate cauta moartea pe acasa iar tu ca o bagaboanta senila delirezi prostii Esti o paranoica matusa!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray