2019-10-15 00:26

Bacalbaşa, despre presupusa tentativă de asasinare a lui Dragnea: Se încearcă înspăimântarea şi, la nevoie, lichidarea unor personaje incomode

 |  14:01
Bacalbaşa, despre presupusa tentativă de asasinare a lui Dragnea: Se încearcă înspăimântarea şi, la nevoie, lichidarea unor personaje incomode

Asasinarea unor lideri politici incomozi este o constantă a istoriei, a declarat miercuri la RFI deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, care a comentat astfel afirmaţiile preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, care a susţunt că anul trecut s-a încercat asasinarea sa. "Să nu uităm că primul-ministru al Italiei, Aldo Moro, a fost asasinat de propriile servicii secrete italiene, împreună cu servicii ale unui aliat strategic major, să nu uităm că preşedintele Kennedy a fost asasinat de propriile servicii secrete", a spus Bacalbaşa, susţinând că "se încearcă înspăimântarea şi, la nevoie, lichidarea unor personaje incomode”.

"Să nu uităm că primul-ministru al Italiei, Aldo Moro, a fost asasinat de propriile servicii secrete italiene, împreună cu servicii ale unui aliat strategic major, să nu uităm că preşedintele Kennedy a fost asasinat de propriile servicii secrete. În ce-l priveşte pe fratele lui Kennedy, Bobby, se bănuieşte, nu se ştie. Deci asasinarea unor lideri care deranjează structuri reale de putere nu este un lucru nou, nu este un lucru excepţional, ci este o constantă a istoriei”, a declarat deputatul PSD.

Întrebat dacă nu este ciudat că Liviu Dragnea face public acest episod la un an şi jumătate după ce s-a produs, deputatul PSD a răspuns: "În momentul în care devii ţinta unei încercări de asasinat şi-ţi dai seama că te joci cu nişte structuri, nu ştiu, externe, interne, este foarte greu de spus şi nu cunoaştem toate amănuntele şi nu cred că le vom cunoaşte vreodată... ia încercaţi să vă puneţi uşor în pielea personajului. Eu unul am fost hăituit pe stradă de aşa-zişi protestatari şi am luat, aşa, o linguriţă din acest produs toxic. Sigur că se încearcă înspăimântarea şi, la nevoie, lichidarea unor personaje incomode”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”.

Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

sigur ca da.....un personaj grotesc precum Dragnea trebuie pus in aceeasi linie cu presedintele JFK sau cu ALDO MORO.....voi chiar aveti probleme grave de gandire....comparati diamantele cu cioburile de sticla....nu merge tovarasi,mai rasfirati ca vi se vad epoletii
ANONIM
22 Aug 2018

Liviu Dragnea este un patriot roman spre deosebire de iohanus care este vandut strainilor si vrea sa ne vanda si pe noi
AI BELITO BELINI
22 Aug 2018

ESTI UN PISVASER , CONTRA VINTULUI , TILHARULE . AI MICROFOANE IN GURA SI BRONTOZAURI LA MATA ACASA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray