2019-07-19 04:39

Bădălău, ATAC la premierul Mihai Tudose: ”Nu e șeful PSD”

 |  17:03
Bădălău, ATAC la premierul Mihai Tudose: ”Nu e șeful PSD”

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a afirmat, joi, că declaraţiile premierului Mihai Tudose referitoare la proiectul privind statutul Casei Regale reprezintă „părerea dânsului vizavi de Guvern” adăugând că Tudose nu este preşedintele PSD.

„E părerea dânsului vizavi de Guvern. Ceea ce hotărâm noi în Camera Deputaţilor şi Senat e cu totul altceva”, a precizat Bădălău, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă nu este un semnal prost, în condiţiile în care ambii preşedinţi ai celor două camere şi-au asumat acest proiect, Bădălău a răspuns: „Tudose nu este preşedintele partidului”.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu susţine proiectul de lege privind statutul Casei Regale, apreciind că Palatul Elisabeta ar trebui să revină în administrarea şi proprietatea statului român după decesul regelui Mihai.

„România nu este monarhie, ci republică. Palatul Elisabeta trebuie să revină statului român. Membrii Casei Regale pot să stea la Săvârşin sau în altă parte”, a afirmat Tudose în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-21Parerea ta...

NEGRO
21 Dec 2017

Intarata-i Drace! E sansa lor! Au facut-o cu fumigena. Nu putem lua presedintia, sa-l corupem pe ”Duda Voda cel Batran”! Mai golanilor, nu credeti ca sunteti chiar tampiti? Cu repetentii Dragnea, Tariceanu, Nicolicea in frunte, nu va dati seama ca chiar dati cu oistea in gard? V-am inteles. Ati incercat sa vindeti Romania pe legile justitiei asiatice. Kim Yong Un chiar va invidiaza. Dar sunteti pe alta planeta. Romania e tara a Uniunii Europene pe care voi vreti s-o stergeti de pe harta. Dintr-o miscare. Ca in Marea Adunare Nationala. Dar e prea tarziu. Nu va mai merge. Banii lui neica Putin s-au cam imputinat, gandurile lui imperiale au inceput sa se evapore. Dar voi o tineti otova. E si aceasta o cale. Dar nu uitati. E spre propria prabusire. Si nu suntem noi de vina. Asa va bate insusi Dumnezeu, tradatorilor de natie!
SEMIDOCTUL
21 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote de gasca, de neam sau personale. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv.
LEVST.
22 Dec 2017

badalau are dreptatea sa, baphomet nu este si seful pesedeului, adica a masinariei care toaca carne, insa aceasta declaratie spune si altceva, anume ca -din nou- "Nu e pace sub maslini", chiar daca maslinii pesedeului sunt niste duzi ...Altfel-cum am mai zis- acest Baphomet are unele idei care-l fac mai frecventabil, "casa regala" poate sta si intr-o garsoniera, nu numai in palate, care de drept nu pot apartine niciunei familii sau persoane, ci trebuie redate circuitului public, fie ca muzee fie ca sedii de institutii cu larg acces al publicului si nu -deasemeni- cu restrictii, cea ce ,practic, ar trece doar proprietatea in mana altor " regi" care insa nu au -inca-tupeul sa se si declare regi...Asa ca este bine sa fie prevenita situatia in care li se urca la cap si chiar se vor declara...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray