2019-05-26 21:08


BĂDĂLĂU iese la rampă cu o nouă GAFĂ. De data aceasta în Parlamentul European

 |  22:38
BĂDĂLĂU iese la rampă cu o nouă GAFĂ. De data aceasta în Parlamentul European

Intens mediatizată de o parte a presei locale, prezența lui Niculae Bădălău în fața Parlamentului European nu a fost nici pe departe „un mare succes”, cum se lasă de înțeles…

Dimpotrivă, cei care au fost prezenți acolo fac publice noi gafe ale ministrului giurgiuvean. Un exemplu este cel al europarlamentarului Mihai Țurcanu, cel care l-a întrebat pe Bădălău despre problema dublului standard. Pe lângă faptul că a fost clar luat pe nepregătite – cu alte cuvinte, nu prea avea idee despre ce este vorba, fiind salvat, după multe bâlbâieli, de consiliera ce i-a stat alături pe tot parcursul deplasării la Bruxelles – când, în sfârșit, s-a „dumirit” (adică i s-au pus în față foile pe care era abordat subiectul în cauză), Bădălău a făcut, din nou, o gafă, afirmând că respectă „producătorii care modifică rețetele după specificul țării”.

Răspunsul lui Bădălău l-a șocat pe europarlamentarul român, care a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj edificator, dar și o scurtă filmare: „Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, APRECIAZĂ producătorii care se folosesc de practicile comerciale neloiale pentru a-și crește profitul. La sesiunea de întrebări din cadrul Comisiei IMCO din Parlamentul European, l-am întrebat pe ministrul Economiei ce va face în privința dublului standard al alimentelor. Raportul pe care l-am apărat și negociat doi ani a devenit lipsit de conținut după spusele domnului Bădălău care a afirmat că: „RESPECTĂ producătorii care modifica rețetele după specificul țării”. Atât!”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-28

GALERIE MEDIA

https://www.facebook.com/mihai.turcanu.777/videos/2227774564132171/?t=0

TAGURI: badalau, ministrul economiei, parlamentul european, turcanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Ian 2019

Incompetenta acestor oportunisti ai mafiei psd nu mai constituie nici o surpriza. Deja europenii sau lamurit cu analfabetismul profesional al acestor politruci ai coalitiei toxice psd-alde-udmr-minoritati. Singura tzara FARA BUGET DIN UE SPUNE TOTUL DESPRE ACESTE LICHELE BOLSEVICE.
TRADATORI DE TARA
27 Ian 2019

SA DAT MARE BASTANU TIGAN JMENAR DE BULENTIN , SLUGA LUI TERENTE
ANONIM
02 Feb 2019

Gretosi. De n-ar sluji cui o fac, cum ar putea fi tolerati acolo?Zarile ticaloase isi gasira tovarasi ca hitleristii in lagare cand fura Capo.Prea mult, ar trebui sa inceteze. Asa de kkt ne fac ca o sa scarbeasca europarlamentarii. Poate asa se satura si zarile de asti si cum ni-i pusera pe cap, asa o sa ne scape de ei, din greata si oripilare.
Random imageUltimele stiri


STARBAG