2020-03-29 11:32

Bădălău - principalul autor al înfrângerii PSD în Diaspora!

 |  18:25
Bădălău - principalul autor al înfrângerii PSD în Diaspora!

Alegerile s-au terminat, rezultatul este cunoscut, acum este ”vremea” analizelor. Cine este principalul vinovat pentru înfrângerea categorică a PSD? Niculae Bădălău și ”dedicațiile” sale la adresa Diasporei!

Deși face parte din cele cinci județe în care PSD și candidatul său au obținut victoria, filiala PSD Giurgiu - și, mai ales, președintele său, Niculae Bădălău - au pe conștiință înfrângerea usturătoare pe care a suferit-o partidul la aceste alegeri.

Cu toate că acum se laudă - pe oriunde poate - cu victoria pe care a obținut-o la Giurgiu, Niculae Bădălău uită, se pare, că înfrângerea categorică a PSD-ului în Diaspora i se datorează 100%!

Asta pentru că ”ăștia” din Diaspora nu au uitat și nu au iertat ieșirea lui Bădălău, care, la un chef privat, nu se sfia să comande o melodie injurioasă la adresa românilor din Diaspora (”Să vină Diaspora, că noi ne… pe ea!).

Diaspora nu a venit - așa cum o ”invita” Bădălău - dar a taxat dur ieșirea acestuia, și, implicit, partidul pe care îl reprezintă, astfel că, la finalul prezidențialelor, Bădălău a câștigat 30.000 de voturi în județul pe care îl ”păstorește” (unul din cele mai sărace din țară), dar a pierdut un milion de voturi în Diaspora, din cauza ”urărilor de bine”…

Românii din Diaspora nu au uitat și nu au iertat ieșirile lui Bădălău, pe care le-au taxat dur acum, la vot, așa că analizele și reformele pe care le clamează acum Bădălău - sus și tare- ar trebui să înceapă chiar cu acțiunile sale…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-25Parerea ta...

ROMANES
26 Noi 2019

Un tigan borit
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine