2020-04-03 20:54

Bădălău ”recidivează”. O nouă jignire la adresa românilor din Diaspora

 |  16:25
Bădălău ”recidivează”. O nouă jignire la adresa românilor din Diaspora

După ce românii din Diaspora au taxat dur PSD-ul la alegerile prezidențiale pentru celebrele dedicații ale lui Bădălău, acesta se pare că nu a înțeles nimic așa că își continua tirul jignirilor la adresa românilor din afara granițelor.

Prezent vineri la o conferință de presă, Bădălău a dat – din nou – dovada disprețului profund pe care-l resimte față de românii din străintătate.

Vorbind despre solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15, acesta face o evaluare rapidă a numărului de români de peste hotare și spune: "Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu' până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA".

Așadar, pentru Bădălău, românii din afară sunt proxeneți sau prostituate. Cel puțin, asta reiese din cele mai ”proaspete” declarații ale sale, care arată cât se poate de clar că nu a învățat nimic din lecția data de românii din Diaspora la aceste alegeri și continua să afișeze același dispreț la adresa acestora.

 

video: giurgiu-acid.ro

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ȚIGANUL SI MâNDRIA
29 Noi 2019

Țiganul Bădălău se vede proprietar pe Romania ? Saracul de EL
LIBERTATE SI PROSTIE POLITICA
30 Noi 2019

Pe Badalau ! Secunda doi îl eliminam din a sa funcție și îl treceam pe un post de muncitor necalificat. De toată naspa sunt; Organele de control din Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine