2020-07-11 05:18

Bădălău RENUNȚĂ la funcția de vicepreședinte al PSD: ”Îmi cer din nou scuze românilor din diasporă”

 |  19:03
Bădălău RENUNȚĂ la funcția de vicepreședinte al PSD: ”Îmi cer din nou scuze românilor din diasporă”

Niculae Bădălău a afirmat că își cere din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și că regretă contextul și formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește, relatează MEDIAFAX.

„Aș începe din nou să îmi cer scuze tuturor românilor plecați în străinătate la muncă, să îmi cer scuze familiilor lor. Regret contextul și formularea total nefericite. Este clar că eu nu gândesc așa și foarte mulți oameni știu lucrul asta. Eu îi prețuiesc și îi respect pe absolut toți românii, indiferent unde sunt”, a declarat Niculae Bădălău, miercuri, înaintea Comitetului Executiv al PSD de la sediul din Kiseleff.

Social-democratul a adăugat că va accepta decizia colegilor din CEx în legătură cu o posibilă sancționare a sa.

„Asta am avut să vă spun și încă o dată îmi cer scuze. Respect decizia colegilor din CEx și o voi accepta”, a conchis Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Mai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-05Parerea ta...

NEGRO
05 Dec 2019

Baronul de Giurgiu face acum pe niznaiul. A uitat cum a pregatit primirea romanilor din diaspora pe 10 august. Era in CEX, acolo s-a hotarat provocarea si represiunile crunte. Alaturi de Carmen Dan, Puscarie, Olguta Vasilescu, Mitraliera, Cap de Pwla, etc. si-au manifestat ura proletara fata de cei care muncesc cinstit pentru prosperitatea tarilor care i-au primit si le onoreaza eforturile. Mai apoi ~nasul~ Badalau a pus orchestra sa-i cante maneaua cu refrenul drag domniei sale ~sa vina diaspora/ ca sa ne -p...am pe ea~. Acum se scuza. Cam tarziu, monsericule! Credem ca acum e vremea sa te retragi putin din politica, sa rozi in singuratate ciolanul gras, obtinut pe cai necinstite. Un cald salut, si nu uita. In viata totul se plateste. Chiar daca odata ai circulat pe cai mari!
ESTE UN FEL
05 Dec 2019

Uite asa ni se rupe noua de țiganul Bădălău.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz