2020-07-03 19:51

Bădălău reușește să se impună, din nou: „pupila” sa, reinstalată prefect la Giurgiu

 |  15:57
Bădălău reușește să se impună, din nou: „pupila” sa, reinstalată prefect la Giurgiu

Guvernul a decis, vineri, schimbarea prefectului de Giurgiu, Adriana Puțaru, fiind reinstalată Nina Carmen Crișu, cea care ocupase anterior această funcție.

Cunoscută ca un executant perfect al ordinelor de partid, în special ale celor date de baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, Nina Carmen Crișu a fost înlăturată de la conducerea Prefecturii - cu toată opoziția lui Bădălău -, în urma unor verificări făcute de Corpul de Control al Ministrului de Interne, care a scos la iveală mai multe ilegalități

Evident, Bădălău nu-și putea lăsa „omul” pe drumuri, așa că i-a găsit rapid un loc „călduț” - secretar general al Ministerului Economiei, instituție condusă chiar de baronul giurgiuvean.

Doar că nu era suficient, așa că Bădălău și-a continuat presiunile și, în final, a reușit să își readucă omul de încredere la conducerea Prefecturii Giurgiu.

Vineri, în ședința de Guvern, a fost emisă hotărârea prin care Nina Carmen Crișu este „reînscăunată” ca prefect al județului Giurgiu, Bădălău asigurându-și în acest fel, din nou, controlul total asupra instituțiilor descentralizate din județ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz