2020-07-04 16:09

Bădulescu amenință cu plângere penală. ROMPREST refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

 |  18:00
Bădulescu amenință cu plângere penală. ROMPREST refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunțat sâmbătă decizia Primăriei Capitalei de a depune plângere penală împotriva societăţii de salubrizare ROMPREST pentru că ar refuza “nejustificat” să ridice gunoiul de la centrele de carantină, menționând că s-a încercat rezolvarea acestei probleme timp de o săptămână, fără rezultate.

"Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonşalanţă ieşită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate şi resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi”, a afirmat Bădulescu.

 El a precizat că de aproape o săptămână Primăria Sectorului 1 şi Primăria Generală a Capitalei încearcă să rezolve problema, "însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii”.

Viceprimarul a spus că reprezentanţii Romprest invocă faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei "nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”.

 "Astăzi, la acest moment, am luat decizia împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil, să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria. Este inacceptabil în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti!”, a afirmat, sâmbătă după-amiază, Aurelian Bădulescu.

 Acesta a catalogat drept "o inepţie” atitudinea reprezentanţilor Romprest şi a anunţat că autorităţile locale vor merge până la solicitarea rezilierii contractului cu această firmă. Totodată, Bădulescu a cerut cetăţenilor să sesizeze "refuzul nejustificat” al companiei de a ridica gunoiul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-28Parerea ta...

DESTEPT
30 Mar 2020

si ce mari afaceri cu contracte , bani , terenuri , minarii , au facut inpreuna
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz