2019-11-21 14:50

Bădulescu și Mutu și-au împărțit pumni. FIREA, apel către Dragnea: Să îşi ia bătăuşii din Consiliul General

 |  13:31
Bădulescu și Mutu și-au împărțit pumni. FIREA, apel către Dragnea: Să îşi ia bătăuşii din Consiliul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la primăria Capitalei. Cei doi au ajuns chiar să se lovească cu pumnii. Gabriela Firea îl acuză pe Mutu că a provocat scandalul şi că şedinţa Consiliului General nu se poate desfăşura din cauza acestuia.

"Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticlă de apă domnului Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Fac apel la domnul preşedinte Dragena să îşi ia bătăuşii din Consiliul General. Să îl sune pe domnul Mutu să meargă la şedinţa de consiliu local la sectorul 6, pe care a convocat-o", a declarat primarul general al Capitalei, într-o intervenţie telefonică la România TV.

„Scandalul a pornit de la decizia CEx București de îndepărtare a domnului viceprimar din funcție. A fost întreruptă ședința de consiliu, după care ne-am strâns la grupul PSD din cadrul Consiliului General, începând o discuție în contradictoriu între domnul primar și președinte interimar al PSD și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta. La un moment dat, domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă într-un acces necontrolat de nervi. Anterior acestei discuții, ședința a fost întreruptă de domnul Gabi Mutu și ne-am retras pentru consultări”, a spus Marius Pavel, consilierul general al PSD.

PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD. Noul lider al filialei, Gabriel Mutu, renunţă, astfel, la oamenii primarului Gabriela Firea, la Primăria Capitalei. Mutu s-a prezentat la şedinţa Consiliului General de joi pentru a cere demiterea lui Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei şi din cea de consilier general, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Ian 2019

aha deci Zdranganel Ciorditorul Flausat e tare-n pumni....hai sa-l provocam la un meci cu niste palme peste bot....si dupa aia sa-i punem capatana la cuptor cu marul in gura-GRoH GRoH...porcarul Zdranganel si PORCUL GHITA au o relatie incestuoasa...unul suge si altul linge fofoloanca..la aceeasi scroafa din PLESCOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray