2020-02-28 17:37

BĂNICIOIU lasă și el PSD pentru partidul lui PONTA: „Nu mai pot fi părtaș…”

 |  13:06
BĂNICIOIU lasă și el PSD pentru partidul lui PONTA: „Nu mai pot fi părtaș…”

Fostul ministru al Sănătăţii deputatul Nicolae Bănicioiu a anunţat vineri că demisionează din PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta, Pro România, acuzând lipsa de consecvenţă şi deprofesionalizarea continuă.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care noi am făcut multe lucruri bune şi cu care am câştigat alegerie din 2016. Supărarea mea faţă de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvenţă şi deprofesionalizarea continuă. Nu mai pot fi părtaş cu toate aceste lucruri pe care le induce domnul Dragnea, distruge PSD, cum unii prevedeau acum ceva vreme", a declarat Bănicioiu la Antena 3, potrivit News.ro.

În opinia sa, stânga românească trebuie să rămână reprezentată de oameni profesionişti.

"Ce se întâmplă acum în PSD nu mai are nicio legătură cu PSD. E doar o mică grupare de la PDL care a pus mâna pe putere.(...) Liviu Dragnea trebuie să înţeleagă că trebuie să termine cu ipocrizia. Suntem foarte mulţi nemulţumiţi”, a afirmat fostul ministru al Sănătăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

LEVST.
25 Mai 2018

hemoragia asta din pesede, inseamna ca pe anumite canale, Justitia a transmis ca viorel va fi achitat in toate capetele de acuzare, altfel nu vad cum membri cu ceva cadere(in pesede) se alatura unui -eventual- condamnat...Oricum, nu conteaza, astea sunt permutarile obisnuite in politica romaneasca( rotirea cadrelor), inducerea in eroare a maselor, pentru a putea sa le exploateze la sange, dupa pofte si interese de grup sau chiar individ...Solutia este de 70 de ani aceiasi:Intoarcerea la Monarhie, insa -acum- numai cu aport Englez, dublat de "importul" a cateva mii bune de specialisti romani, formati- de tineri- in tarile eficiente economic si cu reala democratie...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mai 2018

#LEVST.....da de ce "Monarhie cu aport englez"...eu vreau monarhia cu contele DRACULA..cui nu-i convine sa S...P...
LEVST.
25 Mai 2018

Hai siktir, excrementului triplu fermentat, care sta permanent intre sfintele-mele- buci...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine