2019-05-26 08:10


Barna, anunț de ultim moment: Îndemnul USR este la respectul statului de drept şi la protejarea parcursului democratic

 |  15:20
Barna, anunț de ultim moment: Îndemnul USR este la respectul statului de drept şi la protejarea parcursului democratic

Dan Barna, preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), a lansat un îndemn sâmbătă, cu ocazia Zilei Constituţiei, la respectarea statului de de drept şi la protejarea parcursului democratic al României, susţinând că avem nevoie de o Constituţie care să prevadă independenţa procurorilor, depolitizarea Curţii Constituţionale, iar persoanele condamnate penal să nu poată ocupa funcţii publice.

"Îndemnul nostru, al Uniunii Salvaţi România, de Ziua Constituţiei este un îndemn la respectul statului de drept şi la o luptă pentru protejarea parcursului democratic al României. În egală măsură, USR îşi doreşte ca democraţia şi statul de drept să fie întărite în România, iar actuala Constituţie trebuie să ţină pasul cu schimbările dorite de societate. Avem nevoie de o Constituţie care să prevadă independenţa procurorilor, depolitizarea Curţii Constituţionale şi, mai ales, fără penali în funcţii publice", a scris Dan Barna, pe Facebook.

Acesta a mai arătat că statul de drept este un principiu care stă la baza construcţiei democratice a României şi că USR va lupta pentru ca acesta să facă parte în continuare din viaţa românilor.

"Suntem astăzi stat membru al Uniunii Europene, avem cetăţeni care trăiesc şi se inspiră din valorile democratice şi europene, iar statul de drept reprezintă una din principalele valori fundamentale care stau la baza întregii construcţii democratice a României pentru care s-au sacrificat generaţii întregi. USR va lupta pentru ca acest principiu să facă parte şi din viaţa românilor de mâine. Nu abandonaţi statul de drept!", a precizat Dan Barna.

Liderul USR, susţine, în context, că actuala conducere a statului roman este "acaparată" de o grupare de interese care calcă în picioare statul de drept şi supremaţia legii.

"În prezent, o grupare de interese care a acaparat conducerea statului român calcă în picioare statul de drept şi supremaţia legii doar pentru a scăpa nişte infractori de închisoare. După şapte constituţii, majoritatea guvernamentală de astăzi a decis că România, nu mai are nevoie de lege, că pot încălca statul de drept şi modifica orice şi oricând doar pentru interesul personal al lui Dragnea, Tăriceanu şi al altora de teapa lor", a mai scris preşedintele Uniunii Salvaţi România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: dan barna, usr,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Dec 2018

bai dobitoc nebun Ce a fost timp de 14 ani Stat de drept ?Asa arata un stat de drept ,bai nazi securist Ati inchis oameni pe criterii politice cu dosare fake Kodrutza portocala onea Livia stanciu drogata makoveica ,toata pleava societatii s a ingramadit la condus democratia inventata de un cretin chior si data spre uzul personal unui alt specimen dement care a franat mersul societatii cat a putut L ati faultat pe Dragnea cat ati putut ,pana cand omul a apelat la lege si constitutie si a suspendat un rahat chior cu care nu te mai intelegeaiDar rahatul s a imbatat si s a dus cufurit si pisat la poarta ambasadei SUA cu minciuni cat cuprindeAu ras si europenii si americanii cu lacrimi Apoi chiorul si a luat Sri ul ,a incalecat justitia si a facut dosare false la greu Asa l a condamnat pe Dragnea doar ca a aplaudat la referendum Acum urlati ca penalii penalii la conducere Dl Dragnea nu e penal cum nu i penal nici papa de la Roma Penalii conduc tara la varf la Cotroceni Are 47 dosare penale dar are tupeu si urla el fiind cea mai bizara creatura care a condus tara asta Un homalau dement si gay
U.S.R = VIITORUL ROMANIEI
08 Dec 2018

Toate afirmatiile d-lui Dan Barna sunt de bun simt intr-o societate unde Parlamentul este cea mai hulita institutie din cauza conducerii de catre CEI MAI MARI HOTI SI BORFASI APARUTI DUPA LOVITURA DE STAT DATA DE '' STERPUL'' CRIMINAL ILICI LENIN iliescu. Romania se afla sub ocupatia unei ORGANIZATII MAFIOTE PSD-ALDE INCARCATA DE LICHELE CARE AU JECMANIT ROMANIA DIN TEMELII SI I-AU DISTRUS VIITORUL. BORFASI CA NASTASE , PONTA ,DRAKNEA , TARICEANU , MITREA , D.I.P , HREBENCIUC AU AVERI INCOMENSURABILE PE CARE NU LE POT JUSTIFICA. BORFASUL draknea A SARACIT UN INTREG JUDET TRECÂNDU-L PE PERSOANA FIZICA. TOATA AACEASTA ORGANIZATIE MAFIOTA TREBUI DEFERITA JUSTITIEI , DIZOLVATA SI ASCUNSA IN PUSCARIE. CRIMA ORGANIZAT A psd-alde TREBUI INCINERATA IMPREUNA CU TOTI PROPAGANDISTII EI PLATITI DIN BANI PUBLICI. LEGI PENTRU HOTI CUM DAU ACESTI DEMENTI NICI IN TARILE SUD AMERICANE NU VEZI. EXECUTAREA MAFIEI ESTE SALVAREA ROMANIEI. OAMENII CINSTITI SI ONESTI VOR INVINGE GRUPAREA MAFIOTA psd-alde. Succes d-le DAN BARNA.
ALECU
08 Dec 2018

N-a specificat , cui i s-a adresat , cu cererea. ? Dacă avem stat de drept , și stat paralel , trebuie făcută specificația.
Random imageUltimele stiri


STARBAG