2020-07-04 00:58

Barna, mesaj către Dăncilă: Conduceți unul din cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani

 |  11:51
Barna, mesaj către Dăncilă: Conduceți unul din cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani

Președintele USR și candidat al formațiunii la prezidențiale, Dan Barna, a susținut, joi, în Parlament, că Viorica Dăncilă conduce cel mai incompetent Guvern pe care România l-a avut în ultimii 30 de ani. Tot el a spus că Viorica Dăncilă a făcut și un lucru bun, și anume nu l-a scăpat pe Liviu Dragnea de închisoare.

„Am început ziua cu acel sentiment pe care sper că l-au trăit toți în dimineața bacalaureatului. Azi, Parlamentul României dă bacalaureatul în fața cetățenilor. Astăzi avem șansa să trecem acel examen și toată România este cu ochii pe noi. Dna prim-ministrul, dvs știți care este poziția USR în ceea ce vă privește. Nominalizarea dvs a fost o greșeală. Nu v-am susținut nici atunci, nu o vom face nici astăzi și nu cred că este vreo surpriză. (...) Conduceți unul din cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani. De fapt, am și pariat că acesta este cel mai incompetent guvern pe care l-a avut România după revoluție. (...) Este totuși un lucru bun pe care l-ați făcut, nu pentru că ați crezut în el, ci de frica consecințelor...acela că nu l-ați scăpat pe Liviu Dragnea de pușcărie, atunci când puteați să o faceți. În rest, nimic”, a susținut Dan Barna de la tribuna Parlamentului.

Liderul USR a bătut cu pumnul în masă în Parlament, acolo unde a avertizat că nu se poate forma un guvern de criză dacă moțiunea va trece.

"Guvernul Dăncilă trebuie demis și nu cred că e cineva care nu înțelege asta. Se deschide astfel calea spre alegeri anticipate și ieșirea cu adevărat din criză. Componența acestui Parlament nu mai reflectă voința poporului. Realizarea unei majorități care să asigure funcționarea normală e imposibilă. Cum să fie funcțională o majoritate cu șase partide. Avem nevoie de o reformă majoră a statului astăzi, nu peste cinci ani. Doar anul trecut 230.000 de români s-au mutat cu totul din țară", a spus Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

ANONIM
10 Oct 2019

Presupun ca mai incompetent si decat guverul zero..ciolos ...de unde ai supt banii frumușei
MARMADUKE
10 Oct 2019

Vorbeste Dan haBarnistu, care vrea si el sa fie presedinte!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz