2019-11-22 00:47

Barna îl critică pe Victor Ponta: ”Strategia lui este de a ține PSD la butoane”

 |  17:38
Barna îl critică pe Victor Ponta: ”Strategia lui este de a ține PSD la butoane”

Liderul USR, Dan Barna, spune că nu este surprins de anunțul lui Victor Ponta că Pro România nu va vota pentru învestirea Guvernului Orban. "Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele", afirmă Barna.

"Am văzut că domnul Ponta tocmai a declarat că doreşte să menţină în continuare Guvernul Dăncilă, nu cred că e o surpriză pentru nimeni. Nu cred că a crezut cineva vreo clipă că strategia domnului Ponta este alta decât aceea de a o menţine pe Viorica Dăncilă în continuare la butoanele României şi la furtul banului public la care asistăm de trei ani şi jumătate şi mai ales la risipirea lui", a declarat Dan Barna, miercuri, într-o conferinţă de presă la Arad, scrie Agerpres.

El a spus că are încredere că premierul desemnat va reuşi să îşi construiască majoritatea pentru învestirea guvernului în zilele următoare.

"Vorbim de o majoritate care va ţine guvernarea minoritară a domnului Orban, în situaţia în care aceasta va fi învestită, în incapacitate de a putea să facă reformă. Decizia domnului Ponta, de astăzi, confirmă lucrul acesta", a completat Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-23Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
23 Oct 2019

faceti ce naiba faceti ca sa se voteze odata guvernul...ca ati reusit sa enervati pe toata lumea cu figurile voastre
DA ,SI CE I CU ASTA!?
23 Oct 2019

Vrei sa va ajute pe voi sa ajungeti la ciolan desi sunteti hoti si prosti ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray