2020-08-12 00:58

Barna: Ne împuţinăm ca societate, iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă

 |  11:33
Barna: Ne împuţinăm ca societate, iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă

Liderul USR Dan Barna pledează pentru alegeri anticipate, argumentând că ne împuţinăm ca societate iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari şi că avem nevoie urgent de o guvernare solidă şi competentă, avem nevoie de alegeri.

”Singura soluţie democratică pentru ieşirea din actuala criză politică sunt alegerile anticipate. Preşedintele Iohannis a dat trei şanse PSD să conducă România şi de trei ori PSD a eşuat. Acum guvernarea este blocată pentru că PSD se agaţă de guvernare, iar preşedintele nu are ce să le facă”, consideră Dan Barna.

Liderul USR subliniază că anul trecut am mai pierdut 230 000 de oameni care au plecat din ţară, că jumătate dintre tineri vor să plece şi că ”ne împuţinăm ca societate şi avem obligaţia să vorbim despre această problemă şi despre soluţii, acum”.

”Iar noi discutăm pe cine a mai cumpărat Dăncilă din târgul de parlamentari. Suntem într-o criză şi avem nevoie urgent de o guvernare solidă şi competentă. Avem nevoie de alegeri”, conchide Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-13Parerea ta...

CUCUVEAUA R-B
13 Sep 2019

V ati imputinat voi la minte
NELU STIUCA
13 Sep 2019

DA natiunea romana se va autodesfiinta , pentru ca avem PILOTII ORBI ,dar si ROMANII MUTI , SURZI si POMANAGII.........
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz