2019-10-20 17:09

Barna și Cioloș sunt gata de guvernare. SCENARIUL pentru prezidențiale

 |  23:35
Barna și Cioloș sunt gata de guvernare. SCENARIUL pentru prezidențiale

Dan Barna a declarat că unul dintre scenarii, în eventualitatea în care moțiunea trece, este acela al unui guvern tehnic, de tranziție care să organizez alegeri anticipate.

"Sunt două scenarii posibile: fie varianta unui guvern de tranziție, unui guvern tehnic, care ar rămâne fără premier, care să organizeze alegeri anticipate, fie varianta unui nou cabinet, în cazul în care moțiunea trece, ceea ce în sine este o provocare. Repet, în momentul de față continuăm aceste discuții, dar mai lipsesc 20 de voturi", a spus Barna.

Întrebat dacă cel dintre dânsul și Dacian Cioloș care nu va candida va fi propunerea de premier, Dan Barna a spus:

"Discutăm într-adevăr... acest scenariu este unul pe care îl avem pe masă. Ideea de a avea o echipă 'candidat la președinție - premier'".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray