2020-05-25 14:52

Barna și Cioloș, TANDEM oficial pentru alegeri: ”Vom merge în turul doi cu Iohannis!”

 |  15:21
Barna și Cioloș, TANDEM oficial pentru alegeri: ”Vom merge în turul doi cu Iohannis!”

Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii Alianței USR-PLUS, au anunțat oficial că vor merge în tandem la alegeri, Dan Barna urmând să fie candidatul pentru prezidențiale. Ambii și-au declarat convingerea că Dan Barna se va confrunta în turul doi cu Klaus Iohannis.

Dan Barna și Dacian Cioloș au anuțat oficial tandemul pentru viitoarele runde de alegeri: Barna pentru președinție, Cioloș pentru funcția de premier.

„Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianței USR-PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că președintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL. Pentru România va fi un semn de mare normalitate și însănătoșire să aibă opțiunea în turul doi între candidatul PNL și candidatul USR-PLUS”, a declarat duminică Dan Barna.

Și Dacian Cioloș este încrezător că Dan Barna va intra în turul doi, cu Klaus Iohannis.

„Există șanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidențiale candidați care provin din forțe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forță democratică, acolo e o forță de clan unde grupuri de interese acționează în comun și au luat ostatici, menținând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România”, a afirmat Dacian Cioloș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-21

In legatura cu acest articol...

Codrin ȘTEFĂNESCU, reacție la candidatura lui BARNA la prezidențiale: „Sistemul şi-a anunţat decizia, ca să ne ia dracu’ pe toţi!”

FIREA luptă cu DĂNCILĂ pentru prezidențiale: „Am intrat în competiție, candidat la candidatură, pentru că în PSD lucrurile nu merg în direcția bună…”

ULTIMA ORĂ: Dăncilă îi AMENINȚĂ pe liderii PSD: ”Trebuie să își dea DEMISIA”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine